Çözüldü Arch Linux Lutris LoL yüklenirken "libwrap.so.0: paylaşmlı nesne dosyası açılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Her şey normal, dediği alsa paketlerini de kurdum ama açılmıyor. (GNOME, pipewire kurulu) nasıl düzeltebilirim?
@The Shorekeeper
@363652
@Linuxginar

IMG_20230124_203635.jpg

Çözüm
2 gün önce Arch kullanırken kullandım, tertemizdi. Şu an Pop!_OS kullandığım için Lutris'le oynuyorum onda da performans falan tertemiz, Windows'tan iyi.

Evet! Sorunu çözdüm! Yakında bir rehber yayınlayacağım.

Daha önce @Linuxginar'ın rehberinden deneyip oynadım da. FPS düşüktü. Oynayamıyorum. Windows'da böyle bir sorun yokken Linux'ta böyle bir sorun var. O yüzden Lutris'ten yüklemeye çalışıyorum. Sen kullanıyor musun bu scripti? (Alt Tab'da bile buga giriyordu. FPS de düşük olduğu için 2 oyun AFK bıraktırdı beni.)

2 gün önce Arch kullanırken kullandım, tertemizdi. Şu an Pop!_OS kullandığım için Lutris'le oynuyorum onda da performans falan tertemiz, Windows'tan iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet! Sorunu çözdüm! Yakında bir rehber yayınlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı