Arch Linux'a Visual Studio Code nasıl kurulur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam bir de diğer uygulamaları da nasıl kurarım yani bu VS Code gibi mi olur yoksa değişirmi kodlar vs.

Sağ olun hocam bir de diğer uygulamaları da nasıl kurarım yani bu VS Code gibi mi olur yoksa değişirmi kodlar vs.
Şimdi o uygulama Linux destekliyor mu? Ona bakmalıyız. Eğer Linux destekliyorsa iş basit. Desteklemiyorsa exe dosyalarını açan bir program indirmeniz lazım. (Adını unuttum.) Arch Linux'un mobilde Google Play ya da App Store paket yöneticileri Arch Linux'da mevcuttur. Oradan indirebilirsiniz. Eğer ordada yoksa bu videodaki işlemlere benzer şekilde kuracağız yada Terminal ile.

Şimdi o uygulama Linux destekliyor mu? Ona bakmalıyız. Eğer Linux destekliyorsa iş basit. Desteklemiyorsa exe dosyalarını açan bir program indirmeniz lazım. (adını unuttum.) Arch Linux'un mobilde Google Play ya da App Store paket yöneticileri Arch Linux'da mevcuttur. Oradan indirebilirsiniz. Eğer orada da yoksa bu videodaki işlemlere benzer şekilde kuracağız ya da terminal ile.

Onlarda Linux destekleyen uygulamalar.

Hocam peki Firefox'u nasıl indirebilirim?

Son düzenleme:
Onlarda Linux destekleyen uygulamalar.

Hocam peki Firefox'u nasıl indirebilirim?
Kurulu olarak gelmesi lazım. Yoksa yine dediğim gibi Arch Linux uygulama indirme şeyinden indirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
buradan nasıl kullanacağınız hakkında bilgi veriyor. Eğer Linux'u ilk defa kullanacak ve İngilizce bilginiz yoksa Arch kullanmak sizin için oldukça zor bir süreç olacaktır. O yüzden tavsiyem yeni başladıysan Kubuntu yada Linux Mint yönünden olacaktır.

Ya ben yıllardır Debian tabanlı Linux dağıtımları kullandım Arch Linux hem benim için bir değişiklik hem de bilgime bilgi katmak için bir şans olabilir diye düşündüm ama kurduğuma pişman oldun resmen ondan bende şu an Kubuntu indiriyorum eğer güzel bir tema kurarsan kullanmaya devam edeceğim yoksa Ubuntu veya türevlerine devam ke.

Kurulu olarak gelmesi lazım. Yoksa yine dediğim gibi Arch Linux uygulama indirme şeyinden indirebilirsiniz.

buradan nasıl kullanacağınız hakkında bilgi veriyor. Eğer Linux'u ilk defa kullanacak ve İngilizce bilginiz yoksa Arch kullanmak sizin için oldukça zor bir süreç olacaktır. O yüzden tavsiyem yeni başladıysan Kubuntu'ya da Linux Mint yönünden olacaktır.

Ya ben yıllardır Debian tabanlı Linux dağıtımları kullandım Arch Linux hem benim için bir değişiklik hem de bilgime bilgi katmak için bir şans olabilir diye düşündüm ama kurduğuma pişman oldun resmen ondan bende şu an Kubuntu indiriyorum eğer güzel bir tema kurarsan kullanmaya devam edeceğim yoksa Ubuntu veya türevlerine devam ke.
Zaten yazılımcı yada Siber güvenlik için indirmiyorsanız aptallık olur. İllaha denemek istersen sanal makinede kurabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı