Arch'a rakip dağıtım önerisi

Neyse konuya gelelim, Arch'a rakip olabilecek çok bir distro olduğunu düşünmüyorum. Normal bir kullanıcının veya bir geliştiricinin isteyeceği herşey var, cutting edge, kullanması kolay, geniş repolar vs. Çoğu zaman Arch kullanan insan farklı bir distroyu isteklerini tam olarak karşılamadığı için kullanmıyor zaten, ancak rakip olabilecek Gentoo'yu düşünüyorum.
İsteyebileceği herşey var, o yüzden geçemiyorum ve geçmeyi de düşünmüyorum. Ama diğerlerinin archdan fazla övdüğü distrolar kafamı karıştırıyor, fedora gibi. Ayrıca Arch'ın genel topluluğu çok kötü ve kanser, sırf bu yüzden bile bırakabilirim.

Debian Kali Linux.
Profil foton güzelmiş
 
İsteyebileceği her şey var, o yüzden geçemiyorum ve geçmeyi de düşünmüyorum. Ama diğerlerinin Arch'dan fazla övdüğü distrolar kafamı karıştırıyor, Fedora gibi. Ayrıca Arch'ın genel topluluğu çok kötü ve kanser, sırf bu yüzden bile bırakabilirim.

Profil foton güzelmiş.

Eyvallah, tanıyor musun kendisini.
 
Başka yerden izleyebiliyor muyuz? Aceleye izlemek pek keyifli olmaz.

İzleyebilirsiniz ama şahsen Netflix'in serveri hoşuma gidiyor 6Mbps internetim ile HD kalitede donmadan izleyebiliyorum ama kaçak izlemeye kalkınca aynı internet yeterli olmuyor maalesef.

Disney+ a gelirli mi bilmem ama sanmıyorum, ama Netflix'ten kaldırılırsa ki bence kaldırılımamalı çünkü çok güzel bir dizi hatta o kadar güzel ki 3. bölümde Kali indirip Linux evrenine giriş yaptım.

Ayrıca Rick and Morty de kaldırılacak haberiniz olsun. Neyse ki onu da bitirdim.
 
Amazon Prime'daki mr. Robot'tan bahsediyorsunuz sanmıştım.
Netflix'teki dizi nedir?

Bu arada Debian tarafında Kali varsa Arch tarafında da blackarch var:

Netflix'de vardı mr. Robot ama bu ay içinde kaldırılacak diye duydum ayrıca Rick and Morty ve birkaç tane daha kaldırılacakmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı