Arctic 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli Fan Hub İncelemesi

@hsyngrbz

Hub ve anakart bağlantısını yapıp 1 fan takarak dener misiniz? Bu fan bağlantısını "Primary" olarak belirtilen beyaz renkli giriş üzerinden yapın.
sistemi yeni topladım daha ekran kartı yok, ama ekran kartsız olarak sistemi çalıştırdım aynısını yaptı ve dediğiniz gibi şimdi tekrar denedim bir an çalışıp tekrar durdu. birde denemek amacıyla Psu on ile com u kısa devre yaparak sadece psu çalıştırıp denedim yine olmadı.

BIOS'tan ayar mı yapmanız lazım acaba? Ya da BIOS Update gibi bir şey mi gerekli?

@hsyngrbz

Bence böyle şekilde test etmeyin. Sistemi bir araya getirin. Standart bağlantılarını yapın. Sonrasında belirttiğim senaryoyu deneyin. Benim sorun yaşamayıp siz sorun yaşıyorsanız: Ya ürün bazlı bir problemdir ya da sistem odaklı bir aksaklık vardır.

@onrcmr

Katılıyorum. Benim sistemimde PWM kontrolü olmayan fanlar takılıydı ama buna rağmen sistemi bir kere bile kapatmadı.

Yani ben belirtilen ürünü kullanmıyorum SilverStone modelini kullanıyorum ama BIOS'um sürekli günceldir. Aklıma bir o geldi, hatta bir evellki BIOS güncellemem de fanlar anlık devir yükseltip duruyordu son güncellemeyle çözüldü bu sorun.

tamam o zaman sistemi toplayınca tekrar deneyeyim, sistem çalışıp BIOS güncellemesi yapınca takayım çalışmaz ise ürün de sıkıntı var demektir.
kısa devre kontrolu yaptım ama bir anlamı var mı bilmiyorum? çentikten itibaren 4 pin ile 12 pin arası komple kısa devre tabi ki bunların hepsi com da olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…