Arctic F12 PWM alınır mı?

ASUS Prime H510M-E anakart modelim bu.
Eğer ki CHA_FAN girişi diyorsanız yüksek ihtimalle 4 pin var ve oraya takılı fan yok.
SYS fan girişi ile bir farkı var mı?

Eki Görüntüle 1698130

İşaretlediğim yeri söylüyorum bu arada.
Sys_fan ve cha_fan aynı anlama geliyor biri system diğeri chassis’in kısaltılması yani kasanda kullanacağın ekstra fanları bağlaman için.

Çok teşekkür ederim.
Egzoz fan için işe yarar mı çünkü eski olanı çıkartacağım ve yenisini takacağım.
Tabikide işe yarar 4 pin ile 3 pin’in farkı 4 pin connectorlar PWM desteği ile geliyor. Ben sistemindeki 4 pin sys_fan bağlantılarından birine önceki yorumlarda attığım 100tl’lik çoğaltıcıyı bağladım sistemimdeki 5 fanı oradan kontrol ediyorum :)

Tabii ki de işe yarar 4 pin ile 3 Pin'in farkı 4 pin connectorlar PWM desteği ile geliyor. Ben sistemindeki 4 pin SYS_FAN bağlantılarından birine önceki yorumlarda attığım 100TL'lik çoğaltıcıyı bağladım sistemimdeki 5 fanı oradan kontrol ediyorum :)

Tamamdır çok teşekkür ederim konunun başından beri bana yardım ettiğin için.
@Yusuf Ali Altuntaş sana da teşekkür ederim.

Arkadaşlar size çok teşekkür ederim.
Fan bugün geldi ve monte ettim.
Fan hem sessiz hem de çok iyi soğutuyor.
Önceden 72 derece olurken şimdi 60 derece oluyor. Arada 12 derece fark var. Bir de termal macun da aldım Noctua markasından, daha onu sürmedim bakalım sürünce nasıl olacak.
Malzeme kaliteside de çok kaliteli elime aldığım an fark ettim. Ön fanları da değiştireceğim. Gri olması benim için bir sıkıntı yaratmadı. Kasada göz çarpmıyor yani. Yeniden size çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar size çok teşekkür ederim.
Fan bugün geldi ve monte ettim.
Fan hem sessiz hem de çok iyi soğutuyor.
Önceden 72 derece olurken şimdi 60 derece oluyor. Arada 12 derece fark var. Bir de termal macun da aldım Noctua markasından, daha onu sürmedim bakalım sürünce nasıl olacak.
Malzeme kaliteside de çok kaliteli elime aldığım an fark ettim. Ön fanları da değiştireceğim. Gri olması benim için bir sıkıntı yaratmadı. Kasada göz çarpmıyor yani. Yeniden size çok teşekkür ederim.
Hocam hayırlı olsun yine bi sorun olursa yaz biz hep burdayız güle güle kullan

Teşekkürler

Hocam merhaba bir sorum olacaktı da. Bu aldığım fanları üste egzoz fan olarak takabilir miyim?

Onlar zaten egzoz fanı hocam kasaya uyumluysa tak gitsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı