Arctic F12 PWM ile F12 PWM PST farkı nedir?

oneshottt

Hectopat
Arkadaşlar linklerdeki ürünlerin birinde PWM, diğerinde PWM PST yazıyor. Egzoz kısmına ve kasamın üst tarafına 1'er tane Arctic F12 fan alacağım. PWM ile fanlar anakarta bağlanıyor otomatik ayarlanıyor ama bu PST dedikleri olay tam olarak nedir? Yani ondan mı almalıyım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Anladım, bu PST ler işlemci soğutucular için mi peki aslında asıl sorum bu idi.
O şekilde de kullanabilirsiniz.
1614025759227.png

Farklar bunlar. Fakat CPU soğutucuya takmak istiyorsanız P12 çok daha iyi olacaktır.

O şekilde de kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 891738
Farklar bunlar. Fakat CPU soğutucuya takmak istiyorsanız P12 çok daha iyi olacaktır.

Excavator CPU cooler marka bir soğutucum var eğer fanı değiştiriliyorsa kesinlikle P12 alacağım zaten onun için. Kasa egzoz için F12 PWM alacağım doğru karardır umarım. Bir de F12 PWM ile F12 bionix PWM farkına dair bir konu açmayı düşünüyorum biliyorsanız yardımcı olursanız hiç açmamayım 🙂 Yani hangisini almalıyım diye.

Excavator CPU cooler marka bir soğutucum var eğer fanı değiştiriliyorsa kesinlikle P12 alacağım zaten onun için. Kasa egzoz için F12 PWM alacağım doğru karardır umarım. Bir de F12 PWM ile F12 bionix PWM farkına dair bir konu açmayı düşünüyorum biliyorsanız yardımcı olursanız hiç açmamayım 🙂 Yani hangisini almalıyım diye.
Bionix fanlar bir tık daha iyi oluyor. Eğer imkanınız 300 TL'ye 3'lü kit Sickle Flow fanlar almanızı tavsiye ederim. 160.000 saat garanti edilen ömrü ve çok iyi hava akış değerleri var. ARGB olması da cabası.

Bionix fanlar bir tık daha iyi oluyor. Eğer imkanınız 300 TL'ye 3'lü kit sickle Flow fanlar almanızı tavsiye ederim. 160.000 saat garanti edilen ömrü ve çok iyi hava akış değerleri var. ARGB olması da cabası.

Kasam Gamepower Horizon mesh, öndekileri değiştirmiycem kontrolcülü kumandalı fakat sadece egzoz ve üste takayım diyorum. Ama ileride öndeki fanlar işini yapmazsa böyle bir şey alacağım.

Kasam Gamepower Horizon mesh, öndekileri değiştirmiycem kontrolcülü kumandalı fakat sadece egzoz ve üste takayım diyorum. Ama ileride öndeki fanlar işini yapmazsa böyle bir şey alacağım.
Önerdiğim fanların yanında kasanın fanları devede kulak kalır. Kasanın fanları maksimum 25 CFM civarıdır.

Önerdiğim fanların yanında kasanın fanları devede kulak kalır. Kasanın fanları maksimum 25 CFM civarıdır.

Aynen sormayın yani en yakın zamanda almak istiyorum aslında. Anakartım B450M S2H. Şu bağlantı işlerini bir öğreneyim çünkü anakartımdan en fazla egzoz ve üstteki fanın gücünü çeksin istiyorum fazlası sıkıntı çıkarabilir bence. Önerdiğiniz fanlarda kontrolcüde varmış sanırım gücü PSU'dan RGB'yi anakarttan kontrol ediyoruz. Peki hızı da kontrol edebiliyor muyuz yani otomatik ayarlanıyor mu ki acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı