Arctic Liquid Freezer II-420 Lian Li LANCOOL II'ı e sığar mı?

• Konuyu başlatan rLc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.599

rLc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800X3D
Galax RTX 4080 SUPER SG
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI
Corsair Vengeance EXPO 6000Mhz CL36 DDR5
Corsair RM850X SHIFT 850W
Kioxia Exceria G2 1TB 2X
Arctic Liquid Freezer 2 420MM
Lian Li Lancool 3
Arctic Liquid Freezer III-280mm ile aynı fiyattalar eğer sığarsa 420mmlik modelini almak istiyorum fakat bazı yerlerde sığmaz yazarken bazı yerlerde sığabiliyor deniyor. MSI MAG B650 Tomahawk anakart ve Corsair Vengeance RAM almayı düşünüyorum. Bu parçaları aldığımda montaj yapabilecek miyim? (RAM'leri Kingston Fury Beast ile değiştirebilirim eğer daha düşük profilli RAM gerekirse)

Arctic Liquid Freezer III-280mm ile aynı fiyattalar eğer sığarsa 420mmlik modelini almak istiyorum fakat bazı yerlerde sığmaz yazarken bazı yerlerde sığabiliyor deniyor. MSI MAG B650 Tomahawk anakart ve Corsair Vengeance RAM almayı düşünüyorum. Bu parçaları aldığımda montaj yapabilecek miyim? (RAM'leri Kingston Fury Beast ile değiştirebilirim eğer daha düşük profilli RAM gerekirse)
Hayır LANCOOL II'e sığmaz.

Son düzenleme:
Hayır LANCOOL I'Ie sığmaz.
Birkaç başlıkta aynı kasaya takan bir arkadaş vardı internette de takanlar var ama takamayanlar da var nasıl böyle farklar oluşabiliyor?

Ön tarada sığar hocam.

Birkaç başlıkta aynı kasaya takan bir arkadaş vardı internette de takanlar var ama takamayanlar da var nasıl böyle farklar oluşabiliyor?
Bazi istisnalar oluyor öyle. Kasanin kendi ureticisi 360mm destekli diyor ama 420mm takanlar olabiliyor. Nasil oldugu hakkinda detayli bir bilgiye sahip degilim maalesef.

Ön tarada sığar hocam.
Nereden biliyorsunuz hocam? Kaynak var mi? Bende merak ettim.

Bazi istisnalar oluyor öyle. Kasanin kendi ureticisi 360mm destekli diyor ama 420mm takanlar olabiliyor. Nasil oldugu hakkinda detayli bir bilgiye sahip degilim maalesef.

Hocam yabancı kaynaklarda(YT videoları gibi) kaynaklarda takıldığını görebilirsiniz.
-Tam video
-Short

hocam üst taraf 420 destekliyor sitesinde fakat sığmadığı yönünde de söyleyen var sığdığını söyleyen de var o yüzden konuyu açtım.(radyatör 457.5 mm,kalınlık da 38mm diyor arctic)

Hocam yabancı kaynaklarda(YT videoları gibi) kaynaklarda takıldığını görebilirsiniz.
-Tam video
-Short
hocam bu video özellikle kafamı karıştırdı adam montajı yapmış sığmış fakat yorumlarda sığmadı diyen de var çok aradayım

Hocam üst taraf 420 destekliyor sitesinde fakat sığmadığı yönünde de söyleyen var sığdığını söyleyen de var o yüzden konuyu açtım.(radyatör 457.5 mm, kalınlık da 38mm diyor Arctic)

Hocam bu video özellikle kafamı karıştırdı adam montajı yapmış sığmış fakat yorumlarda sığmadı diyen de var çok aradayım.

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla sadece bir kişi takılmadığını söylemiş, videoda adam egzoz fanını biraz aşağı monte etmiş bu şekilde sıvı soğutmayı takabilmiş.

Not: Video'daki kasa III(version3) sizinki konu başlığında II(version2) yeni fark ettim kusura bakmayın.

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla sadece bir kişi takılmadığını söylemiş, videoda adam egzoz fanını biraz aşağı monte etmiş bu şekilde sıvı soğutmayı takabilmiş.

Not: Video'daki kasa III(version3) sizinki konu başlığında II(version2) yeni fark ettim kusura bakmayın.
Kasa lancool III hocam sıvı soğutm arctic lf II (Yanlış yazmışım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı