raster
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda satın almadığım sadece ekran kartı ile sıvı soğutma kaldı. Sıvı soğutma neye göre alınır? Sadece kasaya sığması mı dikkate alınmalı yoksa girişleri vs. bir bileşenle uyumlu olması mı gerekir? Bir de nereye takılması hava akışı açısından daha sağlıklı olur? Bilmediğim için bunları sormam gerekti. Ekran kartı almadım ama model belli 6900XT. Kasa NZXT H510 Flow. NZXT'nin sitesinde radyatör desteğinden boyut olarak bahsediyor aşağıya resmini koyarım. Sizce hangi model alınmalı? Sıvı soğutmada kaliteliler vs. piyasasını bilmediğim için tam bütçe veremiyorum ama çok pahalı olmamak şartıyla kaliteli modeller önerirseniz sevinirim. İyi günler.
Böyle bir model buldum ama? Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) | Teknobiyotik
@Emir M. @562410 @knowledgeworker
Böyle bir model buldum ama? Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) | Teknobiyotik
@Emir M. @562410 @knowledgeworker