Arctic Liquid Freezer II ThermalTake Commander G33'e Sığar Mı?

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Soru belli. RAM'ler XPG D30. Kasa ThermalTake Commander G33. Sığar mı merak ediyorum. Düşündüğüm model 280mm. Sığmazsa PF240 bakacağım.

Üst ve ön kısma 280mm desteği bulunmakta ancak kasa 40mm RAM olduğunda radyatörün sığacağı belirtilmiş üst kısma. Sizdeki RAM ise 44.7mm olduğun uymayacaktır.

Ancak ön kısma konumlandırılabileceği için bir sorun olmaz üst kısma deneyin büyük ihtimal ile RAM ile çakışacaktır ön kısma konumlandırırsınız.

Üst ve ön kısma 280mm desteği bulunmakta ancak kasa 40mm RAM olduğunda radyatörün sığacağı belirtilmiş üst kısma. Sizdeki RAM ise 44.7mm olduğun uymayacaktır.

Ancak ön kısma konumlandırılabileceği için bir sorun olmaz üst kısma deneyin büyük ihtimal ile RAM ile çakışacaktır ön kısma konumlandırırsınız.
Konumlandırmayı üst kısma yapmayı düşünüyorum. O sebepten ötürü PF240'a karar verdim. Yorumunuz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı