Elektronik Arctic MX-6 Termal Macun - 4gr - 250 TL Ön sipariş

Anladım hocam, ptm7950 siparişini verdim aliexpressten. Mağazanın puanı baya yüksek ve üründen yüzlerce satılmış. Yorumlarına baktığımda da herkes memnun kalmış. Özel sert kapaklı plastik kutusunda gönderiyorlar, orijinal olduğunu düşünüyorum. 50mmx31mm boyutunu sipariş ettim, laptoplar için yeterliymiş. Vergiler dahil 260 tl ödedim. Bakalım 2 hafta sonra falan gelir büyük ihtimalle.

Açıkçası laptopumun termal macununu aldığımdan beri hiç değiştirmedim. 2018 yılından beri aynı macun duruyor ve halen daha öyle can sıkıcı bir ısınma sorunu yok. Fakat son zamanlarda fazla fan açtığını fark ettim ondan dolayı değiştirmeye karar verdim. Sizce bu kadar uzun yıllar değişmemesi bir zarar vermiş midir ? Veya vermediyse nasıl bu kadar uzun süre dayanmış olabilir? Kaliteli bir macun kullanıldığından mı yoksa benim şansıma mı? ptm7950 yi kullandıktan sonra bunun gibi uzun yıllar performans alır mıyım?
Hocam 1 seneden fazla zaman geçmiş güncelleme yorumu yapacak olursanız son durum nedir? Aliexpress üzerinden gelen PTM7950 orijinal miydi? Hala memnun musunuz?

Hocam 1 seneden fazla zaman geçmiş güncelleme yorumu yapacak olursanız son durum nedir? Aliexpress üzerinden gelen PTM7950 orijinal miydi? Hala memnun musunuz?
Hocam 1 sene 3 ay kadar oldu uygulayalı, PTM7950'den önce CPU 95 derecelerde anlık 100 dereceleri zorluyordu, GPU ise 85 90larda geziyordu.

Uygulamak pek kolay olmadı ve eminim daha kusursuz bir şekilde uygulanabilir, ona rağmen yükte CPU sıcaklığım 65 75 dereceler arasına düştü(çok nadir anlık 80e falan çıkıyor), GPU ise 68-72 derecelere düştü. Az önce tekrar test ettim halen bu seviyelerde geziyor sıcaklıklar.

Tavsiyem eğer alacaksanız biraz büyük boyutlu alın çünkü yanlış kesebiliyorsunuz, uygularken ürünü bozabiliyorsunuz falan. Orijinal değilse bile çok iyi :) Alacaksanız fazla yorumu olan ürünlerden kullanıcı yorumlarını okuyarak alın, bir problem yaşamazsınız.

Hocam 1 sene 3 ay kadar oldu uygulayalı, PTM7950'den önce CPU 95 derecelerde anlık 100 dereceleri zorluyordu, GPU ise 85 90larda geziyordu.

Uygulamak pek kolay olmadı ve eminim daha kusursuz bir şekilde uygulanabilir, ona rağmen yükte CPU sıcaklığım 65 75 dereceler arasına düştü(çok nadir anlık 80e falan çıkıyor), GPU ise 68-72 derecelere düştü. Az önce tekrar test ettim halen bu seviyelerde geziyor sıcaklıklar.

Tavsiyem eğer alacaksanız biraz büyük boyutlu alın çünkü yanlış kesebiliyorsunuz, uygularken ürünü bozabiliyorsunuz falan. Orijinal değilse bile çok iyi :) Alacaksanız fazla yorumu olan ürünlerden kullanıcı yorumlarını okuyarak alın, bir problem yaşamazsınız.
Açıklama için çok teşekkür ettim ve sonuca çok sevindim. Şu an mx-6 sürülü 3 aylık, memnunum fakat ihtiyacım olduğunda ilk aklımda olan bu termal pad olacak sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı