Merhaba, mailde bahsi geçen kişiden mi satın almış olmamız gerekiyor yoksa herhangi bir yerden alınmış ürün için yardımda bulunuyorlar mı? Bir de herhangi bir detay belirtmemiz gerekiyor mu?
bana göndermediler size ne yazınca gönderdiler acaba yardımcı olurmusunuzBulabildin mi bana da gonderdiler
Mesajını yeni gördüm üzgünüm. Umarım çözmüşsündür ama çözemediysen dağıtımı Despec bilgisayar yapıyor, mhd@despec.com.tr üzerin mail atabilirsin kendilerine, ücretsiz gönderim sağladılar bana.
kulaklığı aldığınız firmaya mı mail attınız yoksa steelseriese mi acabaHocam bende kaybettim bugün mail attım umarım gönderirler. Gelişmeleri yorum olarak atarım.
Düzeltme: Firmayı aradığımda kulaklığın kutusunun altındaki seri 6 ile başlayan seri numarasınıda yazıp atmam istendi. Mail atarken seri numarasını yazmayı unutmayın.
ve bende kulaklık kutusu yoksa ne yapmalıyımHocam bende kaybettim bugün mail attım umarım gönderirler. Gelişmeleri yorum olarak atarım.
Düzeltme: Firmayı aradığımda kulaklığın kutusunun altındaki seri 6 ile başlayan seri numarasınıda yazıp atmam istendi. Mail atarken seri numarasını yazmayı unutmayın.
mhd@despec.com.tr adresine mail attım hemen dönüş sağladılar. Az önce kargom elime ulaştı. Kutunun üstündeki seri numarayı istiyorlar. Siz mailde olmadığını belirtin ona göre size yardımcı olurlar.kulaklığı aldığınız firmaya mı mail attınız yoksa steelseriese mi acaba
ve bende kulaklık kutusu yoksa ne yapmalıyım
An itibariyle kargom elime ulaştı. Despec bilgisayara ilgileri için çok teşekkür ederim. Ayrıca konu başlığına yorum atıp bana yol gösterenlere de hürmetlerimi iletirim.Hocam bende kaybettim bugün mail attım umarım gönderirler. Gelişmeleri yorum olarak atarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.