Arctis 1 Wireless için olan Type-C Dongle'ı kaybettim

Merhabalar, mailde bahsi geçen kişiden mi satın almış olmamız gerekiyor yoksa herhangi bir yerden alınmış ürün için yardımda bulunuyorlar mı? Bir de herhangi bir detay belirtmemiz gerekiyor mu?

Merhaba, mailde bahsi geçen kişiden mi satın almış olmamız gerekiyor yoksa herhangi bir yerden alınmış ürün için yardımda bulunuyorlar mı? Bir de herhangi bir detay belirtmemiz gerekiyor mu?

Ben başka bir satıcıdan 2 yıl Türkiye garantili almıştım, alıcı kaybolunca faturam ile talepte bulundum sağ olsunlar 1 hafta içinde bana ulaştırdılar parçayı.

Mesajını yeni gördüm üzgünüm. Umarım çözmüşsündür ama çözemediysen dağıtımı Despec bilgisayar yapıyor, mhd@despec.com.tr üzerin mail atabilirsin kendilerine, ücretsiz gönderim sağladılar bana.

Hocam bende kaybettim bugün mail attım umarım gönderirler. Gelişmeleri yorum olarak atarım.

Düzeltme: Firmayı aradığımda kulaklığın kutusunun altındaki seri 6 ile başlayan seri numarasınıda yazıp atmam istendi. Mail atarken seri numarasını yazmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Hocam bende kaybettim bugün mail attım umarım gönderirler. Gelişmeleri yorum olarak atarım.

Düzeltme: Firmayı aradığımda kulaklığın kutusunun altındaki seri 6 ile başlayan seri numarasınıda yazıp atmam istendi. Mail atarken seri numarasını yazmayı unutmayın.
kulaklığı aldığınız firmaya mı mail attınız yoksa steelseriese mi acaba

ve bende kulaklık kutusu yoksa ne yapmalıyım

kulaklığı aldığınız firmaya mı mail attınız yoksa steelseriese mi acaba

ve bende kulaklık kutusu yoksa ne yapmalıyım
mhd@despec.com.tr adresine mail attım hemen dönüş sağladılar. Az önce kargom elime ulaştı. Kutunun üstündeki seri numarayı istiyorlar. Siz mailde olmadığını belirtin ona göre size yardımcı olurlar.

An itibariyle kargom elime ulaştı. Despec bilgisayara ilgileri için çok teşekkür ederim. Ayrıca konu başlığına yorum atıp bana yol gösterenlere de hürmetlerimi iletirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı