Arctis 3 esnekliği azaldı

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Arctis 3 marka kulaklığımı 10 aya yakın bir süredir kullanıyorum. Günde bazen 12 saate kadar kulağımda durduğu oluyor. Bu yüzden olduğunu biliyorum ancak nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum.
Kulaklık normalinden daha açık duruyor. Normalde kulak pedlerinin birbirine daha yakın olması gerekiyor. Yaklaşık olarak en alttaki arada kalan mesafe iki parmaktan ince ancak şu an bir elim çok rahatlıkla sığıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim kulaklığa zarar vermeden?

Bende birçok kulaklıkta bu sorunu yaşadım ben bi çözüm bulamadım ama bunun olmaması için takarken ve cıkartırken dikkatli davranıyorum. Çok esnetmemek gerekiyor bunun yaşanmasını önlemek yada geciktirmek için 😊

Ben 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Esneme falan yok. Ben de uzun saatler kullanıyorum terleme ağrı da hissetmiyorum. Kulaklığın bazı yazılımsal sorunları var ama konfor olarak çok iyi. Senin kafan büyüktür belki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı