Arctis 3 Fiyatına Değer Mi?

selosben

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2016
Mesajlar
617
Dostlar ben kulaklık arıyorum oyun için kullanacağım. Şu anda bir kulaklığım var ama kulak içi kulaklık kullanıyorum. Çünkü 1-2 saat oynadıktan sonra kulağımda biraz ağrı oluyor o yüzden bende olan kulak üstü kulaklığı kullanmıyorum. Bundan dolayı hem rahatlığından hemde sesinden dolayı Arctis 3 tercih ettim. Kullananlar veyahut bilenler mikrofonu, rahatlığı, 7.1'i nasıl bana anlatabilir mi? Son olarak 400 TL bandında Arctis 3'ten daha iyi bir kulaklık var mı önerebileceğiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun oynayacaksan alabilirsin. Müzik dinlenmez, film izlenmez çok kısık bir sesi var. Ayrıca mikrofonla yayın falan yapmam diyorsan iş görür. Mikrofonu anlatıldığı gibi kaliteli değil, ben mikrofonundan memnun olan birini görmedim. Gidip 20 liralık ayrıyeten bir mikrofon aldım daha iyi ses alıyorum. Arctis 3 mikrofonundan iyi ses almak için mikrofonu ağzına sokman lazım, o zaman güzel ses veriyor ama bu seferde nefes alış veriş seslerini duyuyorsun falan hiç uğraşmaya değmez. Anca oyun içi konuşmalarda işe yarar.
 
Corsair HS60 almak daha mantıklı olur.
Dediğiniz kulaklık 600 TL civarında :D
Sadece oyun oynayacaksan alabilirsin. Müzik dinlenmez, film izlenmez çok kısık bir sesi var. Ayrıca mikrofonla yayın falan yapmam diyorsan iş görür. Mikrofonu anlatıldığı gibi kaliteli değil, ben mikrofonundan memnun olan birini görmedim. Gidip 20 liralık ayrıyeten bir mikrofon aldım daha iyi ses alıyorum. Arctis 3 mikrofonundan iyi ses almak için mikrofonu ağzına sokman lazım, o zaman güzel ses veriyor ama bu seferde nefes alış veriş seslerini duyuyorsun falan hiç uğraşmaya değmez.
Peki yine aynı şekilde 2019 versiyonuda mı öyle
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı