Arctis 3 Fiyatına Değer Mi?

Arcits 3'den memnun musunuz? artıları eksileri nelerdir?
Kesin şeyler söyleyemeyeceğim. Çünkü bu fiyata değer mi dersen ben çok geniş düşünen biriyim. Hiçbir ürün bu fiyata değmiyor dolar kurundan dolayı. Ama o para her türlü bizden çıkacaksa diye parantez açabilirim. Arctis 3'te kesin olarak beğendiğim çok iyi özellikler var. İlk olarak kulakları çabuk rahatsız olan, bunalan bir insanım. Konfor olarak daha iyi bir kulaklık olacağını düşünmüyorum. İkincisi masaüstü kullanan biri olarak 3 metre kablosu olması, diğer kulaklıklar gibi 1.8, 2 metre gibi kısıtlamaması çok iyi bir şey. Kasanın arkasına takıp kablo bolluğu olmadan arkadan dolandıp getirebiliyorum. Monitöre uzak bakmayı seven biriysen arkana yaslanabiliyorsun. Ses olarak gelirsek yazılım desteği kaldırıldı. Böyle müzik dinlerken seni tatmin edeceğini sanmıyorum. Ama bir oyun kulaklığını kulaklık yapan nedir ki? Ben Windows Sonic ile düzgün bir deneyim yaşayamadım. Diğer kulaklıkların da yaşayacağını sanmıyorum. Doya doya "oha abi 7.1 bee, teknoloji bee" demedim. Harici gelişmiş bir EQ programı kurdum sesi doygunlaştırdım. O fiyat bandında 7.1 başka denemedim. Ama kendi düşüncem Arctis 5 sesi Arctis 3 gibi çıkarsa, demek ki çok da fazla para bayılmaya gerek yok. 7.1 olmasın dersen Actis Raw modeli de yeni çıktı 350 TL civarı bakabilirsin.
 
İlk yorumdaki arkadaşın yazdığı gibi sesi kısık falan değil, Steelseries Engine 3'ü kurarsanız (Realtek ile çakışma sorunları oluyordu, kurmak biraz uğraştırabiliyor) sesinin az olmadığı aşikar, fakat 2019 versiyonunda bildiğim kadarıyla sürücü sorunlarından dolayı komple Steelseries Engine 3 desteğini kaldırmışlar, sürücüsüz sesi kötü ve az olabilir.
Ayrıca mikrofonu gayet iyi. 300-400 TL bandında alınabilecek bir kulaklık fakat dediğim gibi 2019 versiyonu kötü olabilir.
 
Steelseries arctis 3 almayı düşünüyorum ama araştırmalara devam edeceğim en kötü beğenmezsem iade eder başka kulaklık alırım.
 
Hocam mikrofonu vereceğiniz paraya göre gerçekten kötü. Discord gibi platformlarda kullanacaksanız arkadaşlarınız sizin nefes alış veriş seslerinize mağruz kalıyor. Fakat bu kulaklıkta mikrofon dışında kötü olan hiçbir şey yok. Film ve müzik performansını kötüleyen varsa yazılımı kuramadağı içindir. Oyunda, filmde, müzikte istediğiniz herşeyi size sunan bir kulaklık fakat ben 330 TL'ye almama rağmen bence bu kadar pahalı olması çok saçma.
 
Hocam mikrofonu vereceğiniz paraya göre gerçekten kötü. Discord gibi platformlarda kullanacaksanız arkadaşlarınız sizin nefes alış veriş seslerinize mağruz kalıyor. Fakat bu kulaklıkta mikrofon dışında kötü olan hiçbir şey yok.
Bas konuşta konuşuyorum :D :D :D
Hocam mikrofonu vereceğiniz paraya göre gerçekten kötü. Discord gibi platformlarda kullanacaksanız arkadaşlarınız sizin nefes alış veriş seslerinize mağruz kalıyor. Fakat bu kulaklıkta mikrofon dışında kötü olan hiçbir şey yok.
Şaka bir yana evet banada öyle geldi ama sanki 2019 modelinde biraz daha düzeltmişler gibi geldi.
Gerçekten rahatlık çok önemli baktığım kulaklıklardan en rahatı bu sanırım
 
Şunu da ekliyeyim: İlk kullandığın zamanlar kafan güzel oluyor. Şaka yapmıyorum ben bir kaç gün baş ağrısından geceleri uyuyamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı