Arctis 3 vs Cerberus V2 vs Maaterpulse Bass FX vs HyperX Stinger

xdfa

Kilopat
Bütçe artirabilirsem Arctis 3 almayı düşünüyorum. Bütçe arttıramamam halinde hangisini önerirsiniz ? PS4 ve PC platformlarında kullanacağım. Arctis 3 bluetooth çalışabiliyor mu onu da söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.

Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.
G231 Prodigy veya diğer yazdıklarım hakkında bir bilgin var mı ? Cevabın için sağ ol.

Hocam apartman boşluğundaymış gibi ses geliyor mu size? Şikâyetçi bir çok kişi var.

Yanlış anladınız. Bende bugün sipariş verdim zaten. Amacım ürünü kötülemek değil. Sadece araştırınca bu sorunu yaşayan 3-5 kişi gördüm. Onun için kullanan birine danışmak istedim.
Kötülediğini düşünmedim zaten. Öyle bir sorun genel anlamda yok. O sorunu yaşayan arkadaşlar göndersinler servise değiştirsinler. Ürünün pişman edeceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı