Arctis 7+ vs Arctis 9

goatcan

Decapat
Arkadaşlar merhaba.

Bu iki kulakliktan birini alacagim ve Bluetooth'a ihtiyacım yok. Bildigim kadariyla aralarinda Type-C ve Bluetooth disinda fark yok.
Var ise soylerseniz sevinirim ve 7.1 performanslari arasinda fark var midir? Yanitlarsaniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis almanı tavsiye etmem. T.C vatandaşları için uygun bir F/P kulaklığı değil. Ses kalitesi istiyorsan hayal kırıklığına uğrarsın fiyatını kurtarmaz. Çok dayanıklı da değillerdir 2-3 sene civarı kullanırsın. Şık ve konforlular ama. 2500 TL’yi gözden çıkarırken bu bilgileri de dikkate almalısın bence
Ayrıca 7.1 artık terk edilmeye başlanan bir teknoloji, zaten gerçek değil yazılımla yapıldığı için çok da bir manası yok.

Ben 7+ aldım daha yeni bir kulaklık ve sürücü olarak 9'dan biraz daha iyi deniyordu batarya süresi gerçekten tatmin edici fakat tüm yorumlardaki gibi ses profili düz. Yani müzik dinlerken ahım şahım zevk almazsın.
Gaming laptopların müzik performansları iyi olmuyor zaten hocam. Sorun sizin kulaklıkta değil, tüm gaming kulaklıklar öyle. Sadece Arctis Pro ve Prime ile Razer tarafındaki bir kulaklık (adını unuttum) güzel müzik performansı verebiliyor ama bir amfi veya steelseries gamedac şart gibi onda da.

Gaming laptopların müzik performansları iyi olmuyor zaten hocam. Sorun sizin kulaklıkta değil, tüm Gaming kulaklıklar öyle. Sadece Arctis Pro ve Prime ile Razer tarafındaki bir kulaklık (adını unuttum) güzel müzik performansı verebiliyor ama bir amfi veya SteelSeries gamedac şart gibi onda da.

Steelsereis yeni kulaklık çıkarttı nova serisi o çok övülüyor özellikle nova Pro Wireless bayağı iyiymiş.

İkisinin ses performansı aynı. Arctis Prime veya Pro almanızı tavsiye ederim. Onların sürücüleri farklı ve açık ara daha iyi.
Pro'ya butcem yetmiyor, Prime kablolu.

Ben 7+ aldım daha yeni bir kulaklık ve sürücü olarak 9'dan biraz daha iyi deniyordu batarya süresi gerçekten tatmin edici fakat tüm yorumlardaki gibi ses profili düz. Yani müzik dinlerken ahım şahım zevk almazsın.
7.1'i nasil hocam? Onun icin alacagim kulakligi.
Muzik icin baska kulakligim var. Zaten EQ ayarlanmiyor mu?

Son düzenleme:
Pro'ya bütçem yetmiyor, Prime kablolu.

7.1'i nasıl hocam? Onun icin alacagim kulakligi.
Muzik icin baska kulakligim var. Zaten EQ ayarlanmiyor mu?

7.1'i steelsereis sonar ile kullanıyorsun bence gayet iyi ama sanal olduğu için zaten çok bir şey beklememek lazım. Benim de müzik işin başka kulaklıklarım var ondan bunu aldım zaten. Müzik konusunda günü kurtarıyor ama diğer Anker Q30 kualklığıma geçtiğimde bir rahatlama geliyor.

7.1'i steelsereis sonar ile kullanıyorsun bence gayet iyi ama sanal olduğu için zaten çok bir şey beklememek lazım. Benim de müzik işin başka kulaklıklarım var ondan bunu aldım zaten. Müzik konusunda günü kurtarıyor ama diğer Anker Q30 kualklığıma geçtiğimde bir rahatlama geliyor.
Sonar performansi gayet iyi derken, Arctis 9 ile arasinda nasil bir fark var, hangisi daha iyidir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı