Arctis 7+ vs Arctis 9

goatcan

Decapat
Arkadaşlar merhaba.

Bu iki kulakliktan birini alacagim ve Bluetooth'a ihtiyacım yok. Bildigim kadariyla aralarinda Type-C ve Bluetooth disinda fark yok.
Var ise soylerseniz sevinirim ve 7.1 performanslari arasinda fark var midir? Yanitlarsaniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Bu iki kulakliktan birini alacagim ve Bluetooth'a ihtiyacım yok. Bildigim kadariyla aralarinda Type-C ve Bluetooth disinda fark yok.
Var ise soylerseniz sevinirim ve 7.1 performanslari arasinda fark var midir? Yanitlarsaniz sevinirim. İyi sosyaller.

Yanlış bilmiyorsam 7+ da DTS 2.0 yok.

Sonar performansi gayet iyi derken, Arctis 9 ile arasinda nasıl bir fark var, hangisi daha iyidir?

@goatcan ben Arctis 9 kullanıyorum memnunum.

Gaming laptopların müzik performansları iyi olmuyor zaten hocam. Sorun sizin kulaklıkta değil, tüm Gaming kulaklıklar öyle. Sadece Arctis Pro ve Prime ile Razer tarafındaki bir kulaklık (adını unuttum) güzel müzik performansı verebiliyor ama bir amfi veya SteelSeries gamedac şart gibi onda da.

Adını unuttuğunuz Razer kulaklık blackshark V2 mi?

Son düzenleme:
Yok hocam bayağı kulagima kendi sesim geliyor belli yani. Mikrofon yuzunden kendi sesimi duyuyorum kulakliktan.

Normalde sidetone ile alakalı olması lazım. Belki kapattığınızı sanıyorsunuzdur ama ayarları kaydetmemişsinizdir veya Windows görev çubuğundaki hoparlör simgesinden aynı kulaklığın farklı bir hoparlörü seçilidir. (örneğin normal yazılımın hoparlörünü kullanırken [windows görev çubuğundaki hoparlör simgesinden] sonar yazılımının hoparlörünün seçilmesi gibi ). Bir ihtimal daha var belki yazılımında farklı bir profili seçmişsinizdir. Bu saydıklarımın hiçbiri olmamasına rağmen mikrofona giden sesi hoparlörden duyuyorsanız bilemiyorum.

Normalde sidetone ile alakalı olması lazım. Belki kapattığınızı sanıyorsunuzdur ama ayarları kaydetmemişsinizdir veya Windows görev çubuğundaki hoparlör simgesinden aynı kulaklığın farklı bir hoparlörü seçilidir. (örneğin normal yazılımın hoparlörünü kullanırken [windows görev çubuğundaki hoparlör simgesinden] sonar yazılımının hoparlörünün seçilmesi gibi ). Bir ihtimal daha var belki yazılımında farklı bir profili seçmişsinizdir. Bu saydıklarımın hiçbiri olmamasına rağmen mikrofona giden sesi hoparlörden duyuyorsanız bilemiyorum.
Sonar'i kapattim, sorun cozuldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı