Arctis 7X alınır mı?

Memnun musunuz? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz Arctis7X+ ile kıyaslarsanız nedir durum? Yani onu kullanmadınız ama gördügünüz forumlardan gelen dönüşlere göre.
7X+'in fiyatı arttığı için onu almadım. Barracuda X aldım. Xbox kullanıyorsanız bir artı olabilir ama diğer türlü razer daha önde. Elli saat pil ömrü, bluetooth kullanımı, kibar tasarım, uzun kullanım mesafesi... Kısacası Xbox kullanıyorsanız ya da Xboxta kablolu kullanırım sorun değil diyorsanız kesinlikle öneririm. Versus da da barracuda X önde. Ayriyeten 300 lira daha ucuz.
 
7X+'in fiyatı arttığı için onu almadım. Barracuda X aldım. Xbox kullanıyorsanız bir artı olabilir ama diğer türlü Razer daha önde. Elli saat pil ömrü, Bluetooth kullanımı, kibar tasarım, uzun kullanım mesafesi... Kısacası Xbox kullanıyorsanız ya da Xbox'ta kablolu kullanırım sorun değil diyorsanız kesinlikle öneririm. Versus da da Barracuda X önde. Ayrıyeten 300 lira daha ucuz.

Xbox kullanmıyorum. PC de kullanacağım. 7X+ almaya karar verdim şu an Trendyol'da 2600TL civarı. Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için.
 
Dostum sen de ürün eline ulaşınca deneyimlerini paylaşabilir misin?

Tabii ki hocam daha önce uzun süre Cloud2 kullanmıştım Wireless olarak. İlk defa Cloud 2'den farklı bir kulaklık kullanacagım. Hem onunla karşılaştırır hem de genel olarak deneyimlerimi paylaşırım. Kulaklıktan beklentim uzun kullanımda kafa agrıtmaması ve FPS oyunlarında beklentiyi karşılaması. Ama diğer türlü müzik film vs o alanlarda da mecbur kullanacagım için genel deneyimlerimi yazarım. Büyük ihtimal perşembe günü elimde olur.
 
Ben teşekkür ederim hocam umarım memnun kalırsınız. :)
Hocam daha yeni almışsınız ama ne düşünüyorsunuz kulaklıkla ilgili? Alınır mı? Ben de Barracuda X almayı düşünüyorum sanırım yeni versiyonu 50 saat pil ömrü olan, doğru mudur?
 
Hocam daha yeni almışsınız ama ne düşünüyorsunuz kulaklıkla ilgili? Alınır mı? Ben de Barracuda X almayı düşünüyorum sanırım yeni versiyonu 50 saat pil ömrü olan, doğru mudur?
Evet hocam doğrudur. Xbox üzerinde kablolu kullanıyorum ama aldığımdan bu yana daha hiç şarj etmedim. PC, Tablet, Telefon hepsinde kullanıyorum. Bluetooth olması cabası. Bana kalırsa sadece gözlük ile hafif bir baskı yapıyor ancak bir süre sonra alışıyorsunuz. Razer'ın malzeme kalitesine zaten laf edilmez. Kimisinde kulaklıkların dönme kısmında hafif bir gıcırdama sesi oluşmuş ama oraya da WD-40 sıkılabilir. Hafif bir zam geldi ben aldıktan sonra (400₺) ama bu fiyata alabileceğiniz en iyi kablosuz oyuncu kulaklıklarından olduğunu düşünmekteyim. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz :)
 

Geri
Yukarı