Arctis Nova 1 vs Arctis Nova 3

Hissetmeyeceksem Nova 3 daha iyi gibi duruyor o zaman hocam. Almadan önce uyarılmam gereken bir kusuru vs. var mıdır? Bir de peace yerine SteelSeries'ın sonar ekolayzırını aynı ayarlarla kullansam aynı sonucu verir mi yoksa peace özel bir ayar yapıyor mu?

Peace otomatik olarak kulaklığın ses tepkisini çoğu insanın hoşuna gideceği bir ayara getiriyor, Sonar'da böyle bir ayar yok. Onun dışında söyleyeceğim bir husus yok, bir sorun olursa her zaman yazabilirsin.

İkisine de yetecek kadar var. Ama aradaki fark fazla değilse Nova 1'in iki katına Nova 3 almak konusunda şüpheliyim. Nova 3'te müzik, film vs. nasıl bu arada?
biraz geç gördüm kusura bakmayın ben nova 1 i de kullandım bana sorarsanız nova 3 ün mikrofon ve ses kalitesi nova 1 e göre daha iyi ve ayrıca nova 1 i bağlarken jak girişinden dolayı sorunlar yaşadım ama nova 3 type c olunca bu kadar sorun yaşamadım ve bazen nova 1 kullanırken aniden ses kesilebiliyor son kararıma gelirsek bence şuan alacaksanız nova 1 alın ben aldığımda aradaki fiyat farkı inanılmaz azdı ama şuan çok yüzsek bence 2 katını vermeye değmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı