Başka bir konuya attığım yorumu biraz daha düzenleyerek burada da paylaşayım. Daha yeni çıktığı için Arctis Nova 5 hakkında tutarlı kullanıcı yorumları bulmak zor fakat kağıt üstünde benim için aralarında en tercih edilebilir kulaklık; mikrofon kalitesi(Nova 5 daha önde), hafifliği(plastik malzeme kullandığı için, Nova 7 de metal malzeme kullanılıyor), değiştirilebilir kafa bandı(her ikisinde de böyle bu sadece benim özellikle aradığım bir özellik), şarj süresi(Nova 5 neredeyse iki kat daha kullanım süresi sunuyor) tam benim aradığım şekilde fakat yukarıda da belirttiğim gibi malzeme kalitesi olarak ağırlığı önemsemiyorsanız Nova 7 daha önde aynı zamanda Nova 7 de Bluetooth ve 2,4 GHz'i aynı anda kullanabiliyorsunuz bir de Nova 5 in Nova 7 ye göre kafayı daha iyi sardığını söylüyorlar, bazı kullanıcılar Nova 7 nin kafasında durmadığını ve düştüğünü söylüyorlardı. Nova 5 ve 7 arasında kendi sitesinde yurt dışı fiyatlarında 60 Euro kadar bir fark var ve Nova 5 daha ucuz fakat ülkemizde neredeyse aynı fiyatlara satılıyorlar bu yüzden Nova 5 fiyatına değer mi bilemiyorum ileride daha uygun fiyatlara bulabiliriz diye düşünüyorum. Benimde bilmediğim veya atladığım başka özellikler olabilir fakat genel olarak benim araştırmalarım sonucunda edindiğim düşünceler bu şekilde.