Arduino Bluetooth kontrollü aracın tekerleri takılıyor

Dediğim gibi dostum kendi kendine düzelmez. Elektronik tarafta sıkıntı yoksa, yazılım için sistemi Debug moda sokup tüm senaryoları test edeceksin. Her case tek tek değerlendirilmeli aksi taktirde hatayı bulamazsın.

Devre şemanı ve kodu atarsan bakıp yardımcı olunabilir. Onun dışında forumdan falan destek alman imkansız.

Hocam o zaman şunu sorayım Debug modu biraz daha açabilir misiniz? Akşama eve geçincede size kodumu atarım.

Hocam o zaman şunu sorayım Debug modu biraz daha açabilir misiniz? Akşama eve geçincede size kodumu atarım.
Usb'den aracı bilgisayara bağla. Kodun içerisinde ekrana mesajlar yazdıracağın kodlar ekle. Aracın tekerleklerini sök hareket etmesin. :)
Sonrasında tek tek komutları gönder. Sen hangi tuşa bastığında ne komut geliyor, hangi karar bloklarının içerisine giriyor. O bloklarda neler yapıyor tek tek izlemen gerek.

USB'den aracı bilgisayara bağla. Kodun içerisinde ekrana mesajlar yazdıracağın kodlar ekle. Aracın tekerleklerini sök hareket etmesin. :)
Sonrasında tek tek komutları gönder. Sen hangi tuşa bastığında ne komut geliyor, hangi karar bloklarının içerisine giriyor. O bloklarda neler yapıyor tek tek izlemen gerek.

Tamamdır hocam akşam testi yapacağım.

Hocam sorun olmaz benim için hatta mutlu olurum da foruma çok seyrek giriyorum artık acil bir şey olursa Discord gibi platformlardan ulaşabilirsiniz.

Discordunuza nasıl ulaşabilirim hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı