Arduino ile FFB'li direksiyon seti yapımı

Şu an tekrar yapıyorum. Hiç maliyet hesabı yapmadım ama 4bin civarı tutmuştur. Pek heves bırakmadıkları için dolapta yatıyor toplamadım.

Hocam bende bugün niyet ettim bu projeye baslamaya aklıma bir soru takıldı, ben h vites ve el frenı de yapmayı planlıyorum ilge abi ayrı ayrı leonardo kullanmıs her proje için el frenı h vites pedalları ve direksiyonu tek leonardoya bağlayamaz mıyız bilginiz var mı?

Aile ile alakalı sanırım durum hocam potansiyelmetreli sisteme FFB ekleyebilme şansım var mı peki hocam.

Aileden yana sıkıntı yok piyasadan dolayı. KYK kredim 2 ay geldiği gibi oraya gitti… potansiyometreli sisteme FFB ekleyemezsiniz.

Hocam bende bugün niyet ettim bu projeye baslamaya aklıma bir soru takıldı, ben h vites ve el frenı de yapmayı planlıyorum ilge abi ayrı ayrı leonardo kullanmıs her proje için el frenı h vites pedalları ve direksiyonu tek leonardoya bağlayamaz mıyız bilginiz var mı?

Tek leonardodan hepsini kontrol edebilirsiniz. Emc Lite bağlantı şemasında nereye bağlanacaklarını gösteriliyor.

Bunu yapıp satan bir yer var mı ya da kullanıcı.
Ben spiralle kestim tijleri. Onun dışında eski çekmecemi iskelet kullandığım için dekupajla kestim. Sonrası sarjlı, apexler ve delik testere ucuyla yuva açtım.

Ben size fiyat vermeden şu soruyu sorayım yüksek performanslı ve torklu bir sistem yapsam daha pahalı(20_30k) olsa mi alırdın yoksa 10 15k bandında T300RS ayarlarında bir sistem mi alırdın (pedal dahil )

Ucuzluk konusunda T300'ü seçerdim bir sete 30k veremem daha 4K'ye DFGT alamıyorum ben 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı