Arduino ile robotik kodlamaya başlamak için kart önerisi

Eneswqe

Picopat
Daha fazla  
Endüstriyel Otomasyon öğrencisiyim ve Arduino'da robotik kodlamaya başlamak istiyorum. Karşıma bu site çıktı: https://www.robocombo.com/arduino Fiyatlar nasıl, buradan başlangıç olarak bir şey alabilir miyim? Tüm tavsiyelerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatları farklı sitelerden kıyaslayıp bakabilirsin. Başlangıç olarak klon almanı öneririm hem daha uygun fiyatlı hem de olur da yanlışlıkla yakarsan daha az üzülürsün. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama okulda mikro denetleyiciler dersi sana Arduino'dan daha çok şey katar (tabii orada da Arduino göstermiyorlarsa.) Robotik kodlama diye bir şey yok bu arada. İş bilmez birkaç salağın yeni bir işmiş gibi milletin ağzına doladığı bir kelime oldu. Sen kendin alıp öğrenmeye başla ama bana sorarsan set al. Tek başına Arduino ile yapabileceklerin sınırlı. Çeşitli sensörlerin/ekranların/motorların ve sürücülerin olduğu uygun fiyatlı setler oluyor. Onlardan alırsan farklı uygulamalar geliştirebilirsin. Soruların olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin. Vaktim oldukça yardımcı olurum.

NOT: Klon Arduino alırsan CH340 Driver'ını kurmayı unutma yoksa bilgisayar görmez. İnternette birkaç yerde nasıl kurulacağı ile ilgili rehberler var, illaki bulursun arayınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı