Rehber Arduino NFFB direksiyon seti yapmak #3 Pedallar ve Final

Gayet güzel bir rehber. Hem de 120 TL elinize mi yapışacak 2. El fiyatı 2000 küsür belki daha fazla olan G29 yanında gerçekten çok ucuz kalıyor.

Discord'dan yardım istemek yasak kurallarda. Nedeni ise başkalarının yardıma ihtiyacı olması. Yani buradan konuşursanız başkalarına da yardımcı olabiliyorsunuz. Mesela ben yabancı kaynaklarda görüyorum, adamlar konudan her türlü yardımcı oluyorlar. Bu benim işime yarıyor. Türk forumlarına geldiğimde ise "PM gel" gibi şeyler görüyorum ve aradığım şeyi bulamıyorum.

Hmm peki buradan yardımcı olur musunuz? Nasıl bir encoder almam gerekli? Hangi Arduino'yu almam lazım falan.

Şimdi ben bugün bir tane Snopy V18 alacağım onu çevirmeyi düşünüyorum. Tüm konularınızı tek tek okudum ama hala pek anlayamadım
Yardımcı olurum, ben Snopy VH-5 ile yaptım, güzel oldu. Ama kendi plastiğine sığmıyor FFB. FFB olmayacaksa sığar muhtemelen bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…