Arduino Röle modülünde hassasiyet ayarlanabilir mi?

@The Anorak maalese piyasada tek başına satılan HM-10 ve ESP 8260 modelleri, çok çabuk bozuluyor. Ben de birkaç sene önce ESP 8260 yongalarından çok çekmiştim. Kart hemen bozuluyor, Serial'den AT komutlarını bile almıyordu.

Çareyi NodeMCU ve ESP-32 platformlarına geçerek buldum. ESP-32, özellikle Bluetooth ve Analog I/O desteğiyle cazip bir kart. Artık Arduino kartlar yerine ESP-32, NodeMCU ve RAspberry üçlüsünü kullanıyorum. Zaten genelde IoT üzerine çalıştığım için daha ideal oluyorlar.

@SideWinder Maalesef HM-10'u kimsenin neden kullanmadığını acı şekilde öğrenmiş oldum.
Hocam çok güzel bir şeye vesile oldunuz. :)
Bana yollanan 2. modül demiştim ya, o HM-10 imiş. Tabi ne ledi yandı ne başka bir şey. En azından ne yolladıklarını öğrendim.😍 Tabi paramı dolandırdıkları gerçeğini değiştirmez. :D
@The Anorak Yeni konu açmak istemiyorum. Tekrardan buradan soracağım. MBlock'da aynı anda iki işlemi nasıl yapabilirim yoksa sırayla mı olmak zorunda? Yani şunun gibi,
1599061020959.png

O siyah çizgili bloğu onun altına koyduktan sonra ikisini aynı anda yaptırmak istiyorum. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı