Arena bilgisayar neden böyle kötü?

sennadiyolar

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce Razer Viper Mini mouse aldım daha 1 yıl garantisi var. Maalesef garanti servisi Arena bilgisayar. Sol tıkta, boyada deformasyon var, uzun süreli kullanıma da bağlı değil. Yoksa daha önce fark ederdim ki dediğim gibi daha fareyi alalı 1 yıl oluyor. Başta leke gibi duruyordu, silmeye çalıştım, işe yaramadı. Teknik servise gönderdim. Tamiri mümkün değil, iade ediniz dediler. İade veya değişim raporu verdiler. Ben bu fareyi 339TL'ye almıştım şimdi 3500 TL. Hayır iade alsam, 339TL'ye en kötü farelerden bile alamam. O yüzden maalesef iade benim için bir seçenek değil. Teknik servise bunu söyledim, bu fare modeli artık üretilmiyor yapacak bir şey yok modundalar. Ücretiyle tamir edilmesini teklif ettim, onu da kabul etmediler. Fare çalışıyor bir sorunu yok, sadece boya sorunu var. İade edip zarar neden gireyim? Boya sorununu bile çözmekten acizler. Muadil ürün Razer cobra ile değiştirelim dediler, ama ellerinde o da kalmamış Sanırım benim sinirlerimle oynamak istiyorlar. Razer'ın kendi sitesinden Support'a yazdım son çare, belki onlar yardımcı olur diye. Maalesef kullanıcı hatası dediler. Arena tarafından ürünün değiştirilmesi gerektiğini onaylayan bir rapor yazılmış olmasına rağmen. Biri kullanıcı hatası diyor, diğer hayır değiştirilmesi lazım ama değiştiremeyiz al şu parayı git diyor. Satıcı, teknik servise paslıyor. Hepsiburada biz müdahale edemeyiz kafasında. Bu durumda ne yapılır arkadaşlar? Ortada kaldım, sorunlu ürün kullanmaya devam edeceğim herhalde. Paramızla rezil olduk desenize... Daha önce Logitech kullanıyordum, tamam ürünleri çok kaliteli değil ama penta servisin ve Amazon'un gözünü seviyim arkadaşlar.

Hocam sizin kullanımıza bağlı yıpratma var. Yoksa sağ tıktada boya atması olurdu.

Birde sol tık tuşunun nedense dışa bakan tarafını kullanmışsınız.

Hocam sizin kullanımıza bağlı yıpratma var. Yoksa sol tıktada boya atması olurdu.
Eğer öyle bir şey olsa tak diye 1 günde olmazdı, 1 yıldır kullanıyorum yavaş yavaş boyası çıkardı herhalde. Bir gün oyun oynarken bi baktım, üzerinde saçmapasan bir leke ve kılcal çizikler var. Silmeye çalıştığım böyle oldu. Direkt gönderdim servise, hayır bana bağlı olsa da zaten ücretini ödemeye hazırım ben. Ama kimse yardımcı olmak istemiyor ki.

Burda arena bilgisayar neden kötü oluyor hocam onu anlamadım? Arena bilgisayar ile herhangi bir işlem yapmadım fakat size değişimi veya iadeyi kabul ediyorlar ama ellerinde aynı üründen yok, sonuçta mouseyi üreten arena bilgisayar değil. Siz mouseyi üreten markaya doğrudan yazıyorsunuz asıl onlar değişim kabul etmeyip kullanıcı hatası diyor. Öte yandan bana da kullanıcı kaynaklı geldi, işin uzmanı değilim ama arena bilgisayar bu durumda nasıl iadeyi veya değişimi kabul etti onada şaşırdım doğrusu.Sol tıkı değiştirmek isteseler yine parça olmadığı için değiştiremezler, silmeye çalıştığınız şeyden de olmuş olabilir, siyah bir boya sprey kullanarak bir şekilde daha iyi hale getirebilirsiniz. Sonuçta elektronik olarak bir sıkıntısı yok.

Madem elindeki üründen yok, neden değişim teklif ediyorlar? Mouse canavar gibi çalışıyor. Hiçbir sıkıntısı yok. İade etmek istemiyorum normal olarak. Fiyat farkı da çok fazla. 1 yıl da garantim var, adam bana hiçbir seçenek sunmuyor. Teknik servis yardım etmeyecek de kim edecek? Bu normal mi sence hocam?

Ellerinde olan buna yakın bir modelle değiştirsinler, sorun çözülsün.
Abi Razer Cobra var işte, 4 günde stokları tükenmiş ellerinde kalmamış İnternet sitelerinde er yerde olan ürün, teknik serviste yok Gerçekten tutumları çok kötü, teknik servise ürün gönderirken kargoyu bile size ödetiyorlar. Tüketici haklarını açın okuyun, kargoyu karşı taraf ödemekle yükümlüdür

Hocam demek istediğim şu, iade ediyorsan aynısı olmasa bile muadili bir ürünü vermek zorundalar burda haklısınız ama üretimi duran ve ellerinde olmayan bir ürünse sıkıntı burda başlıyor. Elektronik bir arızası olsa açıp tamir ederler, fakat sizinkisi kozmetik bir sıkıntı. Dediğim gibi sizinkisi gibi bir problemde mouse değil hangi üründe olursa olsun 1 sene sonunda herhangi bir garanti servisinin kolay kolay iade ve değişim kabul edeceğini sanmıyorum, kullanıcı hatası derler. Ben olsam bende öyle derdim böyle bir sorunda, sen mouseyi alırsın ertesi gün ne bileyim yazısında bir soyulma olur boya çıkması olur ozaman tamam.

Açıkçası bana da kullanıcı hatası gibi geldi. Razer Viper Mini 3500TL edecek bir mouse değil. Piyasada yok sadece satanda yüksek fiyata koymuş. Para iadesi alınca çok zarar ettiğinizi söylemişsiniz. 3200TL zarar size göre ama nedense 800TL'lik Razer cobra ile değişmek istiyorsunuz. Bir ikilem var.

Birkaç ay önce çıkan kanun sonrası kargoyu tüketiciler ödemeye başladı. Arena’ya benim de işim düşmüştür Razer Blackwidow V2 kullanıyordum. CTRL tuşu tutukluk yapmaya başladı ses tekerleği de çalışmıyordu. Adamlara ürünü gönderdim 2 gün içerisinde anında sıfırı ile değiştirdiler. Bence Arena elinden geleni yapmış. Muadil ürünün stoklara gelmesini bekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…