ARGB Çoklayıcılar İşe Yarıyor mu?

Merhaba.

MSI B460M PRO anakarta ve MSI MAG FORGE 100R kasaya sahibim. Kasada 2 tane ARGB fan ve 1 adet ARGB Led mevcut. Bunları kasanın kendi kontrolcüsüne takıp kontrolcünün kablosunu da anakartta 1 adet bulunan 3 pinli ARGB girişine takıp MSI Dragon Center'daki Mystic Light üzerinden kontrol etmekteyim.

81B3+tvS5jL._AC_SL1500_.jpg

Bu görseldeki ürünü alıp tekli giriş yerini anakarta takıp diğer 3 girişinden tekine kasanın kendi kontrolcüsündeki ARGB kabloyu, diğer girişine de Lian Li Strimer Plus 24 Pin ürününün içinden çıkan kumandavari ürünün kablosunu taktığımda hem kasadaki ARGB kabloları hem de Lian Li Strimer Plus ürününü sorunsuz bir şekilde Mystic Light üzerinden kontrol edebilir miyim?

Biraz zor bir soru mu oldu bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

Kasanın kendi çoklayıcısının 3 pinli olup olmadığını unutup YouTube üzerinden bir videoya baktım videoda benim kasamı tanıtıp kasanın çoklayıcısını 4 pinli olarak göstermişler ben de o yüzden şaşırdım. Teşekkürler arkadaşlar.
ARGB girişler her zaman 3 pinli ve 5 Volt olur. RGB'ler ise 12 Volt ve 4 pinli. Ona göre ayrım yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı