İyi günler, dayım beni ziyarete geldiğinde hediye olarak ARGB destekli fan getirmiş, istediğim için. Fakat ben sonrasında anakartımın desteği olmadığını bildiğim için almamıştım. Şimdi de almışken bilgisayarıma takacağım , fakat bu ARGB kontrolünü nasıl yapacağız?
Hocam ben İtopya'dan hazır sistem aldım ve özelleştir kısmından işlemci soğutucuyu değiştirdim gelen islemci demonte geldi kırılmasın diye herhalde bir sekilde bende montaj ettim sonrasında fanı CPU fana bağladım fakat fan dönüyor RGB çalışmıyor kule sogutucununda kablosu 3 pinli onu takacak yer yok anakarta bulunan 4 pinli giriş bende Trendyol'dan böyle bir şey sipariş verdim bunu direk spu ya bağlayacağım sonrasında ARGB çalışır mı? Bana yardımci olur musun?
Hocam ben İtopya'dan hazır sistem aldım ve özelleştir kısmından işlemci soğutucuyu değiştirdim gelen islemci demonte geldi kırılmasın diye herhalde bir sekilde bende montaj ettim sonrasında fanı CPU fana bağladım fakat fan dönüyor RGB çalışmıyor kule sogutucununda kablosu 3 pinli onu takacak yer yok anakarta bulunan 4 pinli giriş bende Trendyol'dan böyle bir şey sipariş verdim bunu direk spu ya bağlayacağım sonrasında ARGB çalışır mı? Bana yardımci olur musun?
Anakartınızda ARGB portu var mı? Eğer varsa doğru ürünü aldınız. Yoksa benim attığım linkteki kontrolcüyu almalısınız. Hatta ARGB portu varsa bu ürüne de gerek yok 3 PIN'i direkt o porta takabilirsiniz.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.