ARGB fan kontrolcü önerisi

Hocam sürekli kasanın dışında tıklamanız gerken bir düğme olacak. Tabii ki daha uygun fiyatlı ama daha önce sorduğun hani çoğaltıcı vardı ya, onu buna takman gerekiyor kim tüm fanlarını bağlayabilesin.

Hocam kusura bakmayın durmadan yazıyorum ama bilgisayardan çok anlamıyorum sadece kasanın ön fanının ARGB'sini çalıştırmak için bu alınır mı? İşe yarar mı?

Hocam kusura bakmayın durmadan yazıyorum ama bilgisayardan çok anlamıyorum sadece kasanın ön fanının ARGB'sini çalıştırmak için bu alınır mı? İşe yarar mı?
Aslında kontrolcüde tek bir bağlantı noktası var. Ama fanlar biliyorsun bazen birbirine eklenerek tek kablo ucuyla bile bir arada çalıştırılabiliyor. Daisy chain diyorlar. O zaman isterse 10 fan olsun, birbirine zincir halinde bağlıysa eğer kontrolcüdeki o tek girişe takılarak çalışabilir.

Bunu almayı düşünüyorum ama 3 pinli olan uç değil de geniş uçlu olan uç tarafı nereye takıyoruz hocam anlamadım.

Bunu almayı düşünüyorum ama 3 pinli olan uç değil de geniş uçlu olan uç tarafı nereye takıyoruz hocam anlamadım.
HOcam kontrolcünün o geniş ağızlı olan kısmı PSU'dan çıkan Sata güç kablosuna takmak için. Gücünü PSU'dan alacak yani. Diğer ucu da ARGB kafasına takılacak.

Merhabalar benim anakart msi pro B760M-P 4 pin rgb girişi var fakat Argb desteklemiyor sanırım sıvı soğutma pompası ledi ve kablo kılıfı ledlerini yakamıyorum çünkü onlar 3 pinli bu sorunu nasıl çözebilirim sizin önerdiğiniz kontrolcüler sorunumu çözer mi

ARGB kontrolcüler sorunu tabii ki çözer hocam. Sorun demeyelim de buna eksik donanım diyelim. Dark kumandalı ARGB kontrolcüyü tavsiye ederim.
Ben de almayı düşündüm de alttaki yorumda satıcının biri anakartınızın da 3 pin olması lazım yazmış. O yüzden emin olamadım

HOcam o durum şöyle. Eğer anakartınızda 3 pin ARGB çıkışı varsa bu ürünü aynı zamanda anakart kontrollü çoğaltıcı olarak da kullanabiliyorsunuz. Anakarta bağlamasanız dahi fan vs herhangi bir ARGB donanımı bağladığınızda kendi kumandası ile ışıkları kontrol edebiliyorsunuz. Çokça da animasyon mevcut. Ben birebir kullanan biri olarak yorum yaptığım için diğer arkadaşın bir şeyi yanlış yaptığına emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…