ARGON X Yayın ve Video için uygun mudur?

Konunun başlığında ve içeriğinde sorduğum soru Yayın için uygun muydu? Kimse ona cevap vermedi :)

PSU'nun markası ne, ne gibi sorun çıkartabilir, değiştirirsen ürün garanti kapsamından çıkmaz mı?
1. Yayın için uygundur.
2. PSU: Performax, bilinen bir marka değil, patlarsa sisteme zarar verebilir.
3. Bütün bileşenlerin kendine özel garantisi vardır, herhangi bir bileşen değişimi garantide sorun çıkartmaz.

@246941

(@BerkayZ87 forumu bırakmış ve sanırım Misaki de 😔)

1. Yayın için uygundur.
3. Bütün bileşenlerin kendine özel garantisi vardır, herhangi bir bileşen değişimi garantide sorun çıkartmaz.

@246941

Ben de diğer arkadaşlar gibi geldiği zaman hemen değiştirteyim o zaman. Yerine hangi Psu'yu önerirsiniz ?

1. Yayın için uygundur.

@246941

Bırakmadım, sadece kafamı dinlemek istedim biraz.

Sistem fiyatına göre ve şu döneme göre fena sayılmaz. PSU'ya güvenemedim ama gerisi gayet iyi.

Ben de diğer arkadaşlar gibi geldiği zaman hemen değiştirteyim o zaman. Yerine hangi PSU'yu önerirsiniz?

Ben içinde olan performax PSU'yu bilgisayarcı ya 280'e satacağım. Üstüne ekleyip FSP 500W Hydro k serisi sipariş verdim bile. Sen de bu PSU'yu sipariş verebilirsin. 500W gayet yeterli olur.

Bu sistemi almayı düşünüyorum: Argon X – MoleculePC

Ayrı ayrı toplasam 11K'dan aşağı gelmeyecek gibi duruyor. Sizce bu sistem CS:GO, PUBG gibi oyunlarda Twitch yayınında ve video çekerken yüksek FPS verir mi? Fiyatına göre sistem uygun mudur ne dersiniz?
Yayın için 3600 yetmeyebilir kaliteli bir yayın yapmak istiyorsan 3700x ,3900x veya bütçe varsa 5900X tavsiye ederim.

10850K bir sistemde alabilirsin.

Bu ikili yayın için ideal.

Bunlara bütçem yok dersen bütçeyi biraz arttırıp 5600X almanı tavsiye ederim. Yayın için gene yetmeyebilir ama oyun konusunda 10850K ile denk'dir uzun süre götürür.

Yayın için 3600 yetmeyebilir kaliteli bir yayın yapmak istiyorsan 3700x ,3900x veya bütçe varsa 5900X tavsiye ederim.

10850K bir sistemde alabilirsin.

Bu ikili yayın için ideal.

Bunlara bütçem yok dersen bütçeyi biraz arttırıp 5600X almanı tavsiye ederim. Yayın için gene yetmeyebilir ama oyun konusunda 10850K ile denk'dir uzun süre götürür.
Aldım kardeşim yine de teşekkür ederim :).

Aldım kardeşim yine de teşekkür ederim :).

https://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-k-500-serisi-80plus-bronze-500w-guc-kaynagi-pm-HB00000S2MKX buyur link. Attığın PSU daha kaliteli daha iyi ve daha fazla Watt veriyor. Ama her şey bütçe meselesi. Eğer uzun bir süre ekran kartını degismiceksen 500W bu ekran kartına hayli yeter. Ama ileriye dönük diyorsan 650W alabilirsin.
Bu fazla olur diyebiliriz.

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-k-500-serisi-80plus-bronze-500w-guc-kaynagi-pm-HB00000S2MKX buyur link. Attığın PSU daha kaliteli daha iyi ve daha fazla Watt veriyor. Ama her şey bütçe meselesi. Eğer uzun bir süre ekran kartını degismiceksen 500W bu ekran kartına hayli yeter. Ama ileriye dönük diyorsan 650W alabilirsin.

Bu fazla olur diyebiliriz.
Evet zamanla ekran kartı vs yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden Psu iyi olsun dedim 740 lirayken 2 gün önce sipariş etmiştim şimdi fiyatı arttırıp 830 yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı