Alıcı Arızalı monitör - PSU ve ekran kartları

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
4
Yer
Muğla/Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Havaş-Yer hizmetleri
Arızalı olan monitörleri ve kartları alıyorum. Model olarak çok eski olmayan ürünleri alırım. Ürünlerin arızasını atın ona göre alırım veya alamam derim.

Öncelik olarak paneli kırık veya çalışmayan XB271 ve Dell S2721dg.

Arızalı olan monitörleri ve kartları alıyorum. Model olarak çok eski olmayan ürünleri alırım. Ürünlerin arızasını atın ona göre alırım veya alamam derim.

Öncelik olarak paneli kırık veya çalışmayan XB271 ve Dell S2721dg.
Elimde ATI Radeon HD 7350 var, arızasını bilmiyorum ancak ekranın renkleri bozulup bir anda gitmişti, sonra bir daha çalışmamıştı.

Geçen aynı model kartı forumdan birinden aldım. 200 çok geliyor. Kartın yaşayıp yaşamayacağı belli değil. Kargo ücretide 50-60 TL arası tutuyor. Paranın çöp olma ihtimali var.
Aklinizda nasil bir fiyat var?

Ayrica elimde 300W Casper'in calisan bir PSU'su da var.

PSU @DarKSaGaa hocama lazımdı. Onunla iletişime geçin eğer o almaz ise PSU ile birlikte alabilirim kartı. Alırsa sadece kartı alırım kargosu benden olur 120 verebilirim. İsterseniz elimde aynı kartın hurdasından mevcut arızalı olan bileşenleri değiştirip size geri gönderebilirim.

PSU kablosu uzun mu acaba? 30 cm üstü ise alabilirim.
PSU kablosu derken? İsterseniz goruntusunu atabilirim ikisinin de.

PSU @DarKSaGaa hocama lazımdı. Onunla iletişime geçin eğer o almaz ise PSU ile birlikte alabilirim kartı. Alırsa sadece kartı alırım kargosu benden olur 120 verebilirim. İsterseniz elimde aynı kartın hurdasından mevcut arızalı olan bileşenleri değiştirip size geri gönderebilirim.
Uygundur hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı