Steam zammı aynısını bize yaptıkları için olmuyor mu?Sonra Steam zamlarına ağlarsınız.
Evet arjantinden ürün alınınca steam türkiye fiyatları yükseliyor? Ah, bir dakika tam tersiydi aslında ;Sonra Steam zamlarına ağlarsınız.
Uğraşacağınız yol daha pahalıya geliyor. Ve bu olay yasak.Arkadaşlar soru şu. CS:GO Prime Status almak istiyorum ancak çok pahalı, 250TL. Arjantin'de ise 1750 Arjantin Pesosu. Bu fiyat yaklaşık 160TL. Bir şekilde VPN vs. Arjantin fiyatlarıyla CS:GO Prime alabilir miyim? Ortada 90TL'lik bir fark az değil.
O işlere hiç girişme Steam ben Arjantideyim işte kanıt atman felan lazım çok karışık sıkıntılı her şeyi isterler.Arkadaşlar soru şu. CS:GO Prime Status almak istiyorum ancak çok pahalı, 250TL. Arjantin'de ise 1750 Arjantin Pesosu. Bu fiyat yaklaşık 160TL. Bir şekilde VPN vs. Arjantin fiyatlarıyla CS:GO Prime alabilir miyim? Ortada 90TL'lik bir fark az değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.