VAC banlı hesaba CS:GO Prime almak mantıklı mı?

Overwatch kalkmamış mıydı?

Bazı kişiler CS2 çıktıktan sonra geri geleceğini söylüyor.
Bazıları ise CS2 çıktığında VAC sisteminin daha gelişmiş olacağını bu yüzden de Overwatch sistemine gerek kalmayacağı için kaldırıldığını söylüyor.
Ama Valve hala bir açıklama yapmadığı için belirli bir kanıya ulaşmak güç.

Hocam umarım almamışsınızdır kendi hesabınıza.
Elimden 1 tane değil 100'den fazla CS:GO hesabı geçti bana anlatmaya çalışmasını anlamıyorum. Katılmayabilirsin yeni üye diye fikir almamazlık yapmam asla fakat bilmediği şeydede sürekli direktmesi saçma.
@Rustin Cohle adlı arkadaşın dediği kısmi şekilde doğrudur. Vaclı hesaplar her zaman şüphe uyandırır , topluluk sunucularında rahat oynayamazsınız ; en kötü yanı da sırf bu sebepten dolayı fazla report yerseniz sürekli olarak oyunbozanlık adı altında geçici bekleme süresi alırsınız. Diğer arkadaşın dediği şey de kısmi şekilde doğrudur. Alırsanız ban yeme konusunda bir sıkıntınız olmaz ama sürekli sürekli geçici bekleme süresi almak insanı tilt eder , zamanında unturnedden yediğim ban yüzünden aynılarını yaşadım. Sana tavsiyem , yeni hesap aç , CS:GO prime al , diğer hesabından aile paylaşımıyla bütün oyunlarını (3. parti login isteyen oyunlar hariç) oynayabilirsin. Kararına saygı duyarım ama mantıklı bir iş değil , iyi günler.

Hocam bir kere CS:GO içinden rapor yerse önceden yediği VAC yasağının gözükme veya göz önünde bulundurulması ihtimali yok. Overwatch dediğin şey zaten sadece senin maç kaydını izler ve ismin profil fotoğrafın hiçbir şeyin gözükmez. Yani hiçbir problem yok bende Steam'i 11sebedir kullanıyorum. CS:GO'da 4K saatim var. Extra olarak güven faktörü oyun içi davranışlara daha doğrusu hileye bakar. Eğer VAC korumasız bir hile ile CS:GO'ya giriş yapmaya çalışırsa faktörü dipleri görür. Zaten ondan sonrasında kurtulma ihtimali yok. VAC hiçbir şekilde CS:GO'yu etkilemiycektir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Prime'ı. Bol şanslar diliyorum.
Bunun da kısmi şekilde yanlış olduğunu söyleyebilirim. Trust factor (kısaca TF demek istiyorum) korumasız hile kullanıldığında kırmızı , abartılı griefingde (oyunbozanlıkta) sarıya döner. Steam'ı 5 senedir kullansam da uzun süreli ve devam etmekte olan hile tecrübem var.

Ben de çok iyi oynamıyordum ama iki üç tane beyinsizin raporlamasıyla ben de ban yedim (al işte, bu konu hakkında en ufak bir fikri olmayan koyunun biri dislike attı hemen)

Kalıcı ban mi kalıcı değil ise sorun olmaz ve Prime aldım konu kapanabilir.

Kalıcı ban mi kalıcı değil ise sorun olmaz ve Prime aldım konu kapanabilir.
Kalıcı kardeşim, risk aldın umarım yemezsin ban falan, sana tavsiyem pahalı skinleri çok barındırma envanterinde ara sıra satış yap oyun al, en azından ban yediğinde çok üzülmesin benim gibi

Eskiden CS: Source'dan ban yemiştim ve ban yediğim için etkilenen oyunar; TF2, Half-Life Dead match Half-Life 2 Dead match, day of defeat ve CS Source.
Ve artık CS:GO oynuyorum ondan ban yemedim ve almak mantıklı mı? Hesabımı asla satmayacağım.

Ayağı olmayan birine ayakkabı almak gibi kısaca.

Yeni hesap açıp oradan alın. VAC, uğraşılacak dert değil. Community'de VAC banlı hesaplara düşük klasman gözüyle bakıyorlar(ki, VAC ban yiyenler öyle bakılmayı hakediyor).

Çoğu oyuncu zaten kanser, üstüne bir de profilinizde VAC görürlerse oyundan soğuturlar sizi. Ace attığınızda "cheater" damgası yer reportları da yanında götürürsünüz. Overwatch'taki geri kafalılar da size hile damgası vururlar durduk yere overwatch ban kaldırmakla uğraşırsınız sonra. Yapmayın.

Diğer hesabınızdan aile paylaşımı yapar halledersiniz diğer oyunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı