VAC banlı hesaba CS:GO Prime almak mantıklı mı?

Elimden 1 tane değil 100'den fazla CS:GO hesabı geçti bana anlatmaya çalışmasını anlamıyorum. Katılmayabilirsin yeni üye diye fikir almamazlık yapmam asla fakat bilmediği şeydede sürekli direktmesi saçma.
Başka oyunda ban yersen bile diğer oyunda ban yiyecek diye bir şey yok ikisi bağımsız çalışıyor.

VAC yer demedimki zaten fakat herhangi bir CS oyunundan VAC ban yediyseniz o hesabın güven faktörü düşüyor ve daha fazla report yeme olasılığı var hile gözüyle bakıldığı için. 15 yıldır Steam kullanıyorum daha yeni üye gelmiş fikir vermeye kalkıyor.

Hocam bir kere CS:GO içinden rapor yerse önceden yediği VAC yasağının gözükme veya göz önünde bulundurulması ihtimali yok. Overwatch dediğin şey zaten sadece senin maç kaydını izler ve ismin profil fotoğrafın hiçbir şeyin gözükmez. Yani hiçbir problem yok bende Steam'i 11sebedir kullanıyorum. CS:GO'da 4K saatim var. Extra olarak güven faktörü oyun içi davranışlara daha doğrusu hileye bakar. Eğer VAC korumasız bir hile ile CS:GO'ya giriş yapmaya çalışırsa faktörü dipleri görür. Zaten ondan sonrasında kurtulma ihtimali yok. VAC hiçbir şekilde CS:GO'yu etkilemiycektir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Prime'ı. Bol şanslar diliyorum.

Bu arada güven faktörü fark ediyor
Bakın; başka bir oyunda yediğiniz herhangi bir yasaklama veya direkt VAC sizin güven faktörünüzü DÜŞÜRMÜYOR. Bu iki sistem birbirlerinden farklı çalışan sistemler.
Elimden 1 tane değil 100'den fazla CS:GO hesabı geçti bana anlatmaya çalışmasını anlamıyorum. Katılmayabilirsin yeni üye diye fikir almamazlık yapmam asla fakat bilmediği şeydede sürekli direktmesi saçma.
Gerçekten inanılmaz. İstersen elinden bir milyon tane hesap geçsin, yanlış biliyorsun arkadaşım. Bir insan kendisinin yanlış olduğunu hiç mi kabullenemez? Benim dediğimin aksini söyleyen Steam'a ait bir paylaşım, ileti vesaire varsa bunu bana iletmeni söyledim, sustun. Yok çünkü öyle bir şey, yanlış biliyorsun. Yanlış bilgi sahibi olmak sorun değil de, doğrusu sana defalarca iletilmesine rağmen yanlış bilgide üstelemek gerçekten inanılmaz.

Başka oyunda ban yersen bile diğer oyunda ban yiyecek diye bir şey yok ikisi bağımsız çalışıyor.
Hocam bir kere CS:GO içinden rapor yerse önceden yediği VAC yasağının gözükme veya göz önünde bulundurulması ihtimali yok. Overwatch dediğin şey zaten sadece senin maç kaydını izler ve ismin profil fotoğrafın hiçbir şeyin gözükmez. Yani hiçbir problem yok bende Steam'i 11sebedir kullanıyorum. CS:GO'da 4K saatim var. Extra olarak güven faktörü oyun içi davranışlara daha doğrusu hileye bakar. Eğer VAC korumasız bir hile ile CS:GO'ya giriş yapmaya çalışırsa faktörü dipleri görür. Zaten ondan sonrasında kurtulma ihtimali yok. VAC hiçbir şekilde CS:GO'yu etkilemiycektir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Prime'ı. Bol şanslar diliyorum.
Arkadaşlar boşuna laf anlatıyorsunuz, arkadaşın elinden 1.000 hesap geçmiş lütfen. En iyisini o biliyor.

Bakın; başka bir oyunda yediğiniz herhangi bir yasaklama veya direkt VAC sizin güven faktörünüzü düşürmüyor. bu iki sistem birbirlerinden farklı çalışan sistemler.

Gerçekten inanılmaz. İstersen elinden bir milyon tane hesap geçsin, yanlış biliyorsun arkadaşım. Bir insan kendisinin yanlış olduğunu hiç mi kabullenemez? Benim dediğimin aksini söyleyen Steam'a ait bir paylaşım, ileti vesaire varsa bunu bana iletmeni söyledim, sustun. Yok çünkü öyle bir şey, yanlış biliyorsun. Yanlış bilgi sahibi olmak sorun değil de, doğrusu sana defalarca iletilmesine rağmen yanlış bilgide üstelemek gerçekten inanılmaz.

Arkadaşlar boşuna laf anlatıyorsunuz, arkadaşın elinden 1.000 hesap geçmiş lütfen. En iyisini o biliyor.

https://steamcommunity.com/discussions/forum/9/1643168364645807181/

css vac.png

Ah arkadaşım ah. Konuda cevap veren arkadaşın attığı bağlantıdan alıyorum bunu.

1683893041887.png

Gördüğünüz üzere hangi oyundan yediğiniz VAC'ın hangi oyunu etkilediği bizzat yazıyor. Gördüğünüz üzere burada CS:GO yer almıyor. Hatırlayalım, konu sahibi arkadaş CS:S'den ban yemişti. CS:S banı CS:GO'yu etkilemiyor.

Attığınız bağlantıdaki konu sahibi arkadaşın birden fazla VAC yasağı bulunuyor. Ayrı ayrı hile kullanımı söz konusu. VAC zaten Valve Anti Cheat System, yani sistemin hileyi tespit etmesi üzerine bizzat verilen bir yasaklama. Tespit edilemeyen bir hileyle oynayıp banlanırsanız bu ban muhtemelen OW banı olacağı için profilde oyun yasaklaması olarak gözükecektir, VAC değil. Profilde VAC yazması direkt hile tespiti yapıldığı anlamına gelir. Bu arkadaşın birden fazla VAC'i var. Birden fazla oyunda hile yaparken VAC yemiş.

Bunun haricinde konuda moderatörün doğru cevap seçtiği yanıta bakarsak:
"That is correct. Cheating in a source engine game will ban you from many other source engine games."

Burada verilen doğru bilgi, evet. Source kullanan oyunlarda hile yaparsanız diğer Source motoru kullanan oyunlarda yasaklama alırsınız yazmış, bunu üstte attığım ekran görüntüsünde de görebilirsiniz. Ancak CS:GO bunlara dahil değil. Arkadaşın bunu yazma sebebi konu sahibinin aynı zamanda TF2 gibi oyunlardan da ban yemiş olmasıydı ki evet eğer CS:S'de hile yaparsanız TF2'den de ban yersiniz. Bağlantıda yer aldığı gibi bu CS:GO'yu içermiyor. Arkadaş aynı zamanda CS:GO'da da bu sebeple ban yediğini söylemiş ancak bu yalan, kendisinin birden fazla banı var. CS:GO'dan ayrı bir şekilde ban yemiş. Bunu profilinde görebilirsiniz.

Son olarak buradaki hiçbir şey bir kere VAC yiyince diğer oyunlardan da birdenbire VAC yiyorsunuz muhabbetini doğrulamıyor. Bunun haricinde bunun güven faktörünü etkilediğiyle alakalı da bir bilgi yok.

1683893621904.png

Tek VAC yasaklaması almanın yolu üstteki gibidir. Bunun haricinde daha önce VAC yediniz diye başka bir yasaklamanın alınması daha basittir gibi bir şey mümkün değil. Bunun güven faktörünü düşürdüğü bilgisi de doğru değil.

Ah arkadaşım ah. Konuda cevap veren arkadaşın attığı bağlantıdan alıyorum bunu.

Eki Görüntüle 1776201

Gördüğünüz üzere hangi oyundan yediğiniz VAC'ın hangi oyunu etkilediği bizzat yazıyor. Gördüğünüz üzere burada CS:GO yer almıyor. Hatırlayalım, konu sahibi arkadaş CS: S'den ban yemişti. CS: S banı CS:GO'yu etkilemiyor.

Attığınız bağlantıdaki konu sahibi arkadaşın birden fazla VAC yasağı bulunuyor. Ayrı ayrı hile kullanımı söz konusu. VAC zaten Valve anti cheat System, yani sistemin hileyi tespit etmesi üzerine bizzat verilen bir yasaklama. Tespit edilemeyen bir hileyle oynayıp banlanırsanız bu ban muhtemelen ow banı olacağı için profilde oyun yasaklaması olarak gözükecektir, VAC değil. Profilde VAC yazması direkt hile tespiti yapıldığı anlamına gelir. Bu arkadaşın birden fazla VAC'i var. Birden fazla oyunda hile yaparken VAC yemiş.

Bunun haricinde konuda moderatörün doğru cevap seçtiği yanıta bakarsak:
"That is correct. Cheating in a Source Engine Game will ban you from many other Source Engine Games."

Burada verilen doğru bilgi, evet. Source kullanan oyunlarda hile yaparsanız diğer Source motoru kullanan oyunlarda yasaklama alırsınız yazmış, bunu üstte attığım ekran görüntüsünde de görebilirsiniz. Ancak CS:GO bunlara dahil değil. Arkadaşın bunu yazma sebebi konu sahibinin aynı zamanda TF2 gibi oyunlardan da ban yemiş olmasıydı ki evet eğer CS: S'de hile yaparsanız TF2'den de ban yersiniz. Bağlantıda yer aldığı gibi bu CS:GO'yu içermiyor. Arkadaş aynı zamanda CS:GO'da da bu sebeple ban yediğini söylemiş ancak bu yalan, kendisinin birden fazla banı var. CS:GO'dan ayrı bir şekilde ban yemiş. Bunu profilinde görebilirsiniz.

Son olarak buradaki hiçbir şey bir kere VAC yiyince diğer oyunlardan da birdenbire VAC yiyorsunuz muhabbetini doğrulamıyor. Bunun haricinde bunun güven faktörünü etkilediğiyle alakalı da bir bilgi yok.

Eki Görüntüle 1776212

Tek VAC yasaklaması almanın yolu üstteki gibidir. Bunun haricinde daha önce VAC yediniz diye başka bir yasaklamanın alınması daha basittir gibi bir şey mümkün değil. Bunun güven faktörünü düşürdüğü bilgisi de doğru değil.

Steam konusunu açan arkadaş nasıl CS:GO'dan ban yedi o zaman Valve'nin banlama sistemi bozuk sen doğruyu söylüyorsun daha fazla tartışmayacağım sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışman saçma Valve'nin söylediği her şey yalan o zaman 10 tane hesabım durduk yere ban yedi zamanında hile falanda değil telefon paylaşımı saçmalığı nedeniyle CSS ve CS:GO altyapısı aynı bile değil fakat birçok konu var CSS üzerinden ban yiyen kullanıcıların zaman ile report nedeniyle CS:GO'danda ban yediği boş yere tartışıyoruz zaten klasik Valve saçmalığı.

Steam konusunu açan arkadaş nasıl CS:GO'dan ban yedi o zaman Valve'nin banlama sistemi bozuk sen doğruyu söylüyorsun daha fazla tartışmayacağım sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışman saçma Valve'nin söylediği her şey yalan o zaman 10 tane hesabım durduk yere ban yedi zamanında hile falanda değil telefon paylaşımı saçmalığı nedeniyle CSS ve CS:GO altyapısı aynı bile değil fakat birçok konu var CSS üzerinden ban yiyen kullanıcıların zaman ile report nedeniyle CS:GO'dan da ban yediği boş yere tartışıyoruz zaten klasik Valve saçmalığı.
VAC, report sonucu yenmez. Report sonucu OW'ye düşme sonucu banlanma sonucunda VAC yemezsin, oyun yasaklaması yersin. CS:S'den ban yiyen kişilerin report yedi diye birdenbire CS:GO'dan VAC yemesi diye bir şey yok. Bu söylemde zaten en başta "VAC'lı hesaplar başka bir VAC'ı daha kolay yer." mantığı var ki bu doğru değil.

10 tane hesabınızın durduk yere ban yemesinin sebebini bizzat söylemişsiniz zaten, aynı telefona kaydolmuş hesapların hepsi VAC yiyor. Aynı tartışma oldukça baydı ve fikir birliğine varamıyoruz sanırsam, iyi günler dilerim.

Yeni üyeler fikir veremiyor mu? Benim konu sahibine doğruyu iletmemle yeni üye olmam arasında bir korelasyon yok.

Bu da yanlış bilgi, güven faktörüyle VAC sisteminin bir alakası yok. Bence siz konuyu yeni üyelere bırakın. :D

Alakası yok evet ban konusunda haklısınız adam tekrar ban yemez ama güven faktörünü etkiliyor bence sizde bilginizin olmadığı bir konuda fikir yürütmeyin.

Alakası yok evet ban konusunda haklısınız adam tekrar ban yemez ama güven faktörünü etkiliyor bence sizde bilginizin olmadığı bir konuda fikir yürütmeyin.
VAC'a sahip bir hesaba sahip olmanız sizin direkt olarak güven faktörünüzü düşürmez, bunu Steam'a ait bir kaynakla doğrulamanızı isterim eğer aksini düşünüyorsanız. Dolaylı bir yolda etkiler, bu da VAC'a sahip oyunculara diğer oyuncuların güvenmemesidir. Ancak sistemin kendisi VAC'a sahip bir hesabın güven faktörünü düşürmez.

Ben pek önermem herhangi bir şüpheli hareketinde karşı oyuncular direk seni reportlar VAC banın var zaten diye ayrıca hile açma riskin olduğu için güven fakrörün düşükten başlar bence yeni bir hesap aç ve oradan al aile paylaşımı yapıp ortak kullanırsın iki hesabıda ve CSS'dan neden ban yediğini sorabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı