Arjinin kusturuyor

Phanzox

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar dün de oldu, az önce de oldu. Arjinini ağzıma değdirdiğim anda miğdem bulanıyor ve kusuyorum. Sebebi alerji falan mı? Daha önceden protein tozundada yaşamıştım bu sorunu.
Ürün bu:

Merhaba arkadaşlar dün de oldu, az önce de oldu. Arjinini ağzıma değdirdiğim anda miğdem bulanıyor ve kusuyorum. Sebebi alerji falan mı? Daha önceden protein tozundada yaşamıştım bu sorunu.
Ürün bu:
Birşey olmaz tüketin tüketin kusun.

Hocam şöyle yapın.

500 ML pet şişe alın, Tozu içine koyun iyice karıştırın için, Su fazla oldukça tozu hissetme olayınız daha az olur eğer bu da olmazsa ekmeğin arasına koyun.

Not : Supplementlerden tat beklemeyin arkadaşlar onlar performans için eğer tadı hoşuna gitmez ise bakkaldan nazo al, Yarım çay kaşığı nazo + tozu koy aroma katar içersin.

Bunlarda olmazsa hap olan versyonu var onu dene.

Fitness için kullanıyorum arjinini. Zaten su içiyorum, yarım ölçek yutup ardından iki üç yudum su içtim kustum.
Tamam. Hassas olabilirsiniz normal, dilinize değip tadını alamayacağınız şekilde biraz daha geri tarafa bırakıp yutmayı deneyin. Bu arada benden bir uyarı, daha gelişim çağındaysanız ağırlığın altına girmeyin, girecekseniz de yatarak yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı