Arka Sokaklar Kaldığı Yerden Devam Ediyor - 13. Sezon 2018

Bir ara bu dizinin tekrar bölümleri yeni bölümlerinden daha çok izleniyordu :) Şevket Çoruh gibi müthiş bir oyuncu da şu dizide yazık etti kendine.
 
Ben yazık ettiğini sanmıyorum çünkü bu karakter altında efsaneleşti resmen adam. Odunsuz bir Arka Sokaklar düşünülemez şu anda.
 
Ben yazık ettiğini sanmıyorum çünkü bu karakter altında efsaneleşti resmen adam. Odunsuz bir Arka Sokaklar düşünülemez şu anda.
Ver odunu ver. Suat ölünce çok üzüldüm. İzlemedim bile. Şevket reis olmadan o dizi hiç hele o altıpatlar ile neler yaptı. :D

Yıl: 2078 Arka sokaklar 100.768.334 bölüm fragmanı.
 
Bir diziyi başarılı kılan şey nedir biliyor musunuz :) Samimiyettir samimiyet. Arka Sokaklar samimi bir dizi. Kadıköy sokaklarında dönen gerçek bir dizi. Hayatı tüm çıplaklığı ile anlatan bir dizi. Bizimkilerden bazıları diziyi eleştiriyor ancak aynı yapıt yabancı sektörde olsa öve öve bitiremezlerdi.

Bir takım dizilerdeki gibi entrika - aşk - aldatma - para hırsı üzerine kurulu bir hikayesi yok. Zaten bu tip hikayelere sahip dizilerin ömrü bir elin parmağını geçmiyor, uzatmak istesen de uzatamıyorsun hikayeyi. Bir süre sonra bayıyor.
 
Suat öldükten sonra o dizinin varlığını unuttum. Ha klonlanmış gibi veya ikiziymiş gibi biri hikayeye getirilirse ilginçleşir takip edilebilirdi eskisi gibi. Ah benim ota bota bilim kurgu koyan kafam:vıy:
 
Şu aklıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevher reisin olduğu sezon, maalesef bu sezondan sonra dizi sarmamaya başladı. Bir kaç bölüm meşgul edecek güçlü düşmanlar sayesinde izleniyor dizi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı