Arkadaş konusunda ne yapmalıyım?

Hayir hocam ben zaten bu grupta isteyerek bulunmuyorum. Bu insanlar gercekten inek. Biri haric hic biri konusamiyoe ciddiyim. Sadece ders calismayi biliyorlar.
İsteyerek bulunmuyorsan zaten çık ama diğer arkadaşların da dediği gibi o boş laflar edenler değil de inek dediğin kişiler senin dostun olması gereken kişiler. İleride o arkadaşlar iyi mesleklere gelip elit ortamlarda takılırken boş yapanlar etrafta işsiz işsiz gezecekler, hangisi daha iyi bir ortam?

Kardes zaten öğrenci adam ders çalişir napsinlar adamlar :D
Hocam hayirda muhabbet falan edemiyorlar. Tovbe yarabbim otizmli gibiler ama değiller.

Hocam kaç yaşındasınız ki? Arkadaş gurubu nedir, kafana kim uyuyorsa onunla samimi ol. Sırf arkadaşının arkadaşı olduğu için birileriyle zorla konuşmak zorunda değilsin.
15 hocam.

Yani hocam sen o adamlara neden o lafı ettin anlamadım, zaten çalışkan insanların etrafında olmak seni daha kaliteli gösterir ve seni daha ileriye çeker. Akşama kadar oyun oynayıp muhabbet edip kendine ne katabilirsin ki?
Ne lafi etrim hocam? Ayrica o oyun oynayip muhabbet ediyoruz dedigim suan ki gruptan

Kardeşim otizmli insanların geneli çok iyi insanlar, sen insanları ders çalışıyor diye böyle küçümsüyorsun ama ben de zamanında oturup çalışmasaydım şu an bu kadar iyi yerlere gelemezdim, insanları muhabbet etmiyor diye küçümsemek hiç iyi bir davranış değil. Muhabbet etmek istiyorsan git sosyalleş, tek bir arkadaş grubu ile konuşulacak diye bir kural yok.

Kardeşim otizmli insanlar kötü değil ki senden benden farkları yok hatta geneli çok iyi insanlar, sen insanları ders çalışıyor diye böyle küçümsüyorsun ama ben de zamanında oturup çalışmasaydım şu an bu kadar iyi yerlere gelemezdim, insanları muhabbet etmiyor diye küçümsemek hiç iyi bir davranış değil. Muhabbet etmek istiyorsan git sosyalleş, tek bir arkadaş grubu ile konuşulacak diye bir kural yok.
Nerelere geldin hocam?Sorması ayıptır ama..

Hocam hayirda muhabbet falan edemiyorlar. Tovbe yarabbim otizmli gibiler ama değiller.

15 hocam.
Anladım. Arkadaş gurubu gibi şeyler bence saçmalıktır hocam. Belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Aklına uyan, sevdiğin kişiler takıl. Sırf arkadaşınla arkadaş olduğu için kimse ile konuşmak zorunda değilsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı