Arkadaşım alkol alıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eakkuzu

Hectopat
Daha fazla  
Çocukluk arkadaşım kendisini çok seviyorum. Gizli gizli alkol tükettiğini fark ettim ve tükettiğinde bana hikayelerini gizlemiş. Fake hesaptan gördüm. Çok sevdiğim birisini alkol yüzünden kaybettim. Sigara alkol kullanmıyorum. Arkadaşlığımızın sağlığı için de doğru bulmuyorum. Sonlandırmalı mıyım?

Alkolik olucak kadar içmiyorsa içsin ne var ki bunda ?

Fark etmediysen bağımlılık düzeyinde olduğunu sanmıyorum ortamlarda vs içiyorsa pek sorun değil.

Çocukluk arkadaşım kendisini çok seviyorum. Gizli gizli alkol tükettiğini fark ettim ve tükettiğinde bana hikayelerini gizlemiş. Fake hesaptan gördüm. Çok sevdiğim birisini alkol yüzünden kaybettim. Sigara alkol kullanmıyorum. Arkadaşlığımızın sağlığı için de doğru bulmuyorum. Sonlandırmalı mıyım?

Senle arasını bozmak istememis ve arkadaş olmanı istemis ki üzülmeyesin diye gizlemis. Arkadasın da dedigi gibi bayağı alkolikse (aranızdaki ilişki değerini bilmiyorum) bitirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sorunu kendinde ara arkadaş dediğin senden neden bir şey gizlesin? Benim arkadaşlarım eğer başkalarına zarar vermeyip kendine zarar veriyorlarsa konuşmaya devam ederim öyle kabullenirim sırf yanlış yapıyor diye kimseyi suçlamam. Sanki herkes çok temizde milletin alkol sigara içmesi yanlış varsa temiziniz taşı atın o zaman!

İstemediğin halde seni teşvik etmeye çalışmıyorsa seni ilgilendirmez alkol içip icmemesi. Kendi hayatı, oturur konuşursun benden gizlemene gerek yok diye olur biter. Seni kötü etkilemiyorsa saygı duymalisin zaten arkadaşına.

İnsanlara neden baskı kurmaya çalışıyorsunuz ki? Bunları size kim öğretiyor? Arkadaşınızın açısından düşünüyorum da o çocuk açısından bitirmeniz, daha iyi olur çünkü nasıl biri olduğunuzu az çok kafamda canlandırabildim ve ideal arkadaş tipi olduğunuzu söyleyemem. Çocuk sizden gizlediğine göre demek ki laf edeceğinizi düşünerek gizlemiş. Size zararı yoksa ve ısrarla sizle alkol almak istemiyorsa salın da millet istediğini yapsın, kendi hayatı.

Kardeşim zaten böyle düşünenler yüzünden ülke böyle. Nasıl bir izlenim vermişsin ki arkadaşın senden bunu gizlemiş? Şu düşünceden çıksa Türkiye rahatlayacak yemin ediyorum. İstiyen sabah namaza gider akşam alkolünü içer, çekin insanların hayatlarından ellerinizi. Özgür laik bir cumhuriyet devletidir Türkiye.

Kardeşim zaten böyle düşünenler yüzünden ülke böyle. Nasıl bir izlenim vermişsin ki arkadaşın senden bunu gizlemiş? Şu düşünceden çıksa Türkiye rahatlayacak yemin ediyorum. İsteyen sabah namaza gider akşam alkolünü içer, çekin insanların hayatlarından ellerinizi. Özgür laik bir cumhuriyet devletidir Türkiye.

Hocam tamam Türkiye laik isteyen istediğini yapar da bu arkadaş bundan rahatsız olabilir ne var bunda? Sanki arkadaşının alkol içmesine karışıyor.

Konuya gelirsek bence yine de arkadaşlığınızı bitirmenize gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı