Arkadaşım arabamdan paramı çaldı

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 32.642
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, büyük ihtimalle o parayı bir yardım kampanyası bulursam, oraya bağışlarım. Böyle tableti al yardıma ihtiyacı olanlar bul. Çok yorucu olur.

Zaten yardıma ihtiyacı olan biri sen ona sorsan bile "yardıma ihtiyacım yok" der. Bence de en iyisi siz kampanya gibi bir şey bulun.

Sorsan ülkede kriz var derler adam 13bin tl için polise gidilmez diyor. Asgari ücretli adam kaç ay çalışıyor o para için.

Sorsan ülkede kriz var derler adam 13bin tl için polise gidilmez diyor. Asgari ücretli adam kaç ay çalışıyor o para için.
Konuyu oku konuyu. Polise gidilmez deme sebebim, kendim halletmek istememdi. Hadi polise gittim diyelim, kamera kaydı arabamı çekmemiş ne yapacağım? O zaman para komple gidecekti. Bence ülkede okumama krizi var.

Hocam öğlenki yanıtımdan sonra evden çıktım bir geldim 38 sayfa mesaj.Roman okur gibi okudum hepsini,parayı alabildiğinize ve bu parayı bağışlamayı düşünmenize çok sevindim büyük badire atlatmışsınız.Yaşadığım aksiyon BİOS Update yaparken yaşadığıma denkti :D

Hepimize ufak bir deneyim oldu başka sonuçlarla da kaşılaşılabilirdi,verilmiş sadakanız varmış diyelim tekrardan geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı