Çocuğu salondan çağırıp önce ne haber nasılsın kaça gidiyorsun gibi sorular sordum bir yandan da monitöre baktım biraz sohbet ettik. Sonra başka bir şey yoksa içeri gidiyorum abi dedi bende bir şey daha soracağım ama bana dürüst olacaksın dedim. Tamam dedi ve bacakları titremeye başladı çok net gördüm. Cüzdanımı mı karıştırdın dedim der demez sesini yükselterek ne alaka ben yapmam öyle şey dedi ve içeri gitmeye yöneldi elimle karnından tutup dur dur nereye gidiyorsun dedim gülerek kısık sesli bir şekilde. Abi bırak dedi kapıyı kapatıp geriye çektim sakin ol seni suçlamıyorum sadece bunu bir daha yapma başkası benim kadar sakin karşılamayabilir dedim çocuk ısrarla yapmadım demeye devam edince olay çıkmaması için harçlığım olsun o para deyip cebine 5 lira daha sıkıştırdım. Çocuk doğal olarak döveceğimi sandı ve birkaç gözyaşı döktü. Sonrasında burnunu çekerek gitti. Şu an içeride oturuyor. Umarım bir daha hiçbir yerde böyle bir şey yapmaz. Bu da ona bir ders olsun artık. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.