Arkadaşım arabamdan paramı çaldı

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 32.738
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hayatta kimseye güvenilmeyeceğini.
Kimseye güvenilmez diye bir şey diyemem, az da olsa gerçekten sana değer veren birine hayatını bile emanet edebiliyorsun. Var etrafımda öyleleri, zaten sadece onlar kaldı. Geçmişte benim için yaptıklarını düşününce kafamda şüphe kalmıyor onlar için. Yalnız şöyle bir durum var, sen yapı olarak maddiyatı öne çok fazla koyan bir yapıdasın. Bu yüzden arkadaşlarının büyük kısmı bundan dolayı yanında olabilir şu anda.

Sevdiğim güzel bir söz var, sen bunu uygula. Tersi çıkarsa mutlu olursun, beklediğin gibi çıkarsa da üzülmezsin.

Beklentinin olmadığı yerde hayal kırıklığı da olmaz.

Hocam ne olduğunu anlatırsınız artık akşam :D
İnşallah, hayırlı haberlerle gelirim.
Onun yanına kalmayacak umarım bu? Ben olsam sonuna kadar peşine düşerim.
Tabii ki kalmayacak, hocam.
1300 TL demek istediniz sanırım? Hocam 13000 TL için polise gidilmez ne demek? Bana o parayı verirseniz arkadaşınızın yerini koklayarak bulabilirim.
Hocam, mesele gerçekten para değil. İsterse, 53.000 bin olsun, beni keriz yerine koyması, içime oturdu.

Bir tane Komşu olayı vardı. Umarım sonu o konu gibi olmaz.

13000 TL az para değil. Bu arada giderken dikkat edin. Yanınıza 1-2 kişi daha alın ve ses kaydı falan yapın ne olur ne olmaz. ( Bu arada ses kaydı o kişiye haber verilmediği sürece yasal değil. )

Bu arada yaşın 21 olmuş, babandan para istemeyi bırakman gerekiyor ama neyse.
Sene kaybetmeden okulu bitirirseniz(hazırlığı bir şekilde atlarsanız ya da ingilizce bilmemeyi tercih ederseniz) bile 22 yaşında mezun olabiliyorsun. Günümüz koşullarında da başlangıç maaşları ancak kira, faturaya yetiyor. Herhalde müthiş bir bölümden mezunsunuz ya da ufak yaşta başladınız çalışmaya. Yok hiçbiri değilse sormak istiyorum, nasıl bırakılıyor 21 yaşında para almak?

Bir tane Komşu olayı vardı. Umarım sonu o konu gibi olmaz.

13000 TL az para değil. Bu arada giderken dikkat edin. Yanınıza 1-2 kişi daha alın ve ses kaydı falan yapın ne olur ne olmaz. ( Bu arada ses kaydı o kişiye haber verilmediği sürece yasal değil. )
Sonunda ne oldu, o olayın?
Ulan ne biçim arkadaş bunlar acayip uyuz oldum. Benim böyle parasını çalabileceğim hiç arkadaşım yok. :)
:D

Sonunda ne oldu, o olayın?

:D
55 Sayfalık konu.

Konu sahibinin köpeği var. Eski apartmandan köpekten dolayı atılınca yeni apartmana geçmiş ve üst kat komşusu yani ev sahibi taşınınca internet şifresini istemiş. Zaten taşınırken "İnternetimizde bedavaya geldi." tarzı bir laf sıkıştırmış ama konu sahibi takmamış. Sonra işte ev sahibi şifre istediğinde "2 kişiler internete ne yapabilirler ki?" demiş vermiş. Ama adamların bir sürü torunu var 2 bilgisayar 3 telefon bilmem kaç tablet falan. İnterneti iyice mahvetmişler. Hatta adam CS 1.6 giriyor bir bakıyor LAN bağlantısı üzerinden oynuyor torunlar. Modem üzerinden hız düşürüyor adam hemen geliyor internete ne yaptın? Konu sahibi cihazları modemden kara listeye alıyor hemen Ev sahibi not defteri ile geliyor. Konu sahibi vermeyeceğim şifre dediği zaman Ev sahibi "Bu zamanda köpek alan bina zor bulursun." gibi şeyler söylüyor ve evin elektriğini kesiyor. İnternet faturasını öde bari dediğinde ise "Ben bu apartmana sensörlü lamba taktırıyorum." diyor.

Bir süre sonra konu "Sahte" olabilir dendi. En sonunda kilitlediler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı