Arkadaşım arabamdan paramı çaldı

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 33.016
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamda her an başka şeyler geçiyor. Normalde ailesine gitmeyi hiç düşünmezdim, ama bir mesajdan sonra, daha mantıklı olduğu kafama yattı. Hala çok kararsızım, kararsızlık kadar kötü bir duygu yok.
Hocam, yazılarınızı okudum. 13.000 size 13 TL gibi geliyor. Ama 13.000 çok ciddi bir para.

Ailesine de söyleyin. Daha da sürünsün. Her türlü siz haklısınız bu davada.

O parayı eğer gerçekten çalıp utanmadıysa, sende gidip ailesine söylemekten çekinme. Senin vuracağın her yumruktan daha ağır gelir ailesine söylemen. Emin ol o parayı çalana 2 yumruk koymaz. Adam göze almış.
İşte haklısınız hocam, ama dövmesem de içimde kalacak. Çok kararsız bir durumdayım.

En fazla 45 saniye beklemişimdir. Yani normal sürede geldi, şüphe hiç uyandırmadı. Gerçekten ailesine gitmek daha ağır basıyor.
Ailesinden önce aracı koyduğun yerde ki güvenlik kamera varsa soruştur, sonra daha sağlam gidersin ailesinin yanına direk suç atmak yerine. Her şeye emin olunca arkadaşın ailesine gitmek, yumruk atmaktan daha ağır yumruk yemiş olur. Ailesini utandırmak ona çok feci gelecek tabii utanma varsa kendisinde ailesinden de utanıyorsa. Utanmıyorsa, çok yanlış arkadaş bulmuşsun.

Ailesinden önce aracı koyduğun yerde ki güvenlik kamera varsa soruştur, sonra daha sağlam gidersin ailesinin yanına direk suç atmak yerine. Her şeye emin olunca arkadaşın ailesine gitmek, yumruk atmaktan daha ağır yumruk yemiş olur. Ailesini utandırmak ona çok feci gelecek tabii utanma varsa kendisinde ailesinden de utanıyorsa. Utanmıyorsa, çok yanlış arkadaş bulmuşsun.
Gerçekten, ailesine gitmek, kolunu bacağını kırmaktan daha mı mantıklı? Çok kararsız kaldım, çok.

Vay canına üzüldüm evet, bizim 8 aylık ev gelirimiz neredeyse.. adamın yerini biliyorsan söyle hemen koşa koşa gideyim ninca gibi gireyim camdan dövüp alayım parayı. Parayı alırsam %10'u benimdir karşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı