Arkadaşım arabamdan paramı çaldı

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 33.007
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, yemek yediğimiz yere park etmedim. Bunu belirttim.

Para var diye valeye vermedim, biz de boş yer bulduğumuz yere park ettik. Arabadan inince 25-30 saniye mekana yürümüşüzdür.

Arkadaşın mekandan çıkınca diğer dükkanların güvenlik kameralarından nereye gittiğine neden bakmıyorsun ki ?

Kamera yoksa ne yapacağım?
Delil bulamazsan ailesi inanmayabilir ve arkadaşın yalan söyleyip, bana iftira atıyor gibi sizi yalancı duruma da çıkarabilir.

Babasının durumu da var. Söylesem ne yapar bilemiyorum ki.
Ailesinin durumu olan bir çocuk paranı niye çalsın, bu da suçsuz olduğunun diğer kanıtı.

Arkadaşın mekandan çıkınca diğer dükkanların güvenlik kameralarından nereye gittiğine neden bakmıyorsun ki ?
Paranın o an olmadığını fark etseydim, o an giderdim.
Delil bulamazsan ailesi inanmayabilir ve arkadaşın yalan söyleyip, bana iftira atıyor gibi sizi yalancı duruma da çıkarabilir.

Ailesinin durumu olan bir çocuk paranı niye çalsın, bu da suçsuz olduğunun diğer kanıtı.
Neden? Parası olan hırsızlık yapmıyor mu? Babası belki ona çaldığı kadar para vermiyor.

Otoparklarda genellikle kamera olur. Her hangi bir hırsızlık vakası falan olursa diye muhtemelen.

Zaten arabaya giderken sürücü tarafından değil de muhtemelen ön yolcu koltuğundan girdi. Olay akşam olmuş galiba eğer akşam ise arabanın içini açmak için ya arabanın tavan lambasını açtı ya da telefonun flaşını. İçeride ışık kaynağı varsa zaten dışarıdan net gözüküyor. Ne yaptığı gözükür yani. Üstelik hırka alsaydı muhtemelen arabaya bile binmezdi. Kapıyı açıp hırkayı alır sonra kapatırdı.

Otoparklarda genellikle kamera olur. Her hangi bir hırsızlık vakası falan olursa diye muhtemelen.

Zaten arabaya giderken sürücü tarafından değil de muhtemelen ön yolcu koltuğundan girdi. Olay akşam olmuş galiba eğer akşam ise arabanın içini açmak için ya arabanın tavan lambasını açtı ya da telefonun flaşını. İçeride ışık kaynağı varsa zaten dışarıdan net gözüküyor. Ne yaptığı gözükür yani. Üstelik hırka alsaydı muhtemelen arabaya bile binmezdi. Kapıyı açıp hırkayı alır sonra kapatırdı.
Yemek yerken onların hiç birini göremedim, hocam. Normalde 17.00'da yanına gidecektim, ama şimdi erken çıkıp kamera var mı diye soruşturmaya gideceğim.

Hocam şu konuyu bu konuyu okurken gördüm :D Belki bir bağlantısı vardır 😂
13.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı