Sherlock yan çarGeliyor yani. Bakalım neler olacak? Aslında çok küçük bir ihtimal ama belki çalmamıştır.
Bu arada baya iyisiniz. Dedektif gibisiniz bir demeden siz her şeyi düşünmüşsünüz bile.
Sherlock yan çarGeliyor yani. Bakalım neler olacak? Aslında çok küçük bir ihtimal ama belki çalmamıştır.
Bu arada baya iyisiniz. Dedektif gibisiniz bir demeden siz her şeyi düşünmüşsünüz bile.
Hocam, birazdan iPadi kapatacağım. Yarına kadar mesaj atmasam, benim için değil onun için arayın.Bu biraz kaba olacak ama konu başladığında beridir sinema izler gibi izliyorum. Bir tek elimde patlamış mısır eksikSonucu merak ediyorum.
Hocam buluştuktan sonra yarına kadar mesaj atmazsanız polisi arayalım mi?![]()
Galip Derviş v.2Sherlock yan çar.
Bizi merakta bırakmayın.Hocam, birazdan iPadi kapatacağım. Yarına kadar mesaj atmasam, benim için değil onun için arayın.
Arayan kişi çaldığından şüphelendiğiniz kişi mi yani kafam uçtu benimArkadaşlar, arkadaşım aradı 2 dakikaya oradayım dedi, daha da heyecan bastı. Görüşmek üzere esen kalın.
İyi buluşmalar. Bakalım neler olacak? Heyecanlı bir Final mi yoksa Sezon Finali mi olacak?Arkadaşlar, arkadaşım aradı 2 dakikaya oradayım dedi, daha da heyecan bastı. Görüşmek üzere esen kalın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.