Biz 3 kişilik bir arkadaş grubuyuz bunlar şaka olsun diye benim Minecraft'ta 3saat uğraşıp yaptığım evi patlattılar ben bunlara bayağı bir kızdım geri düzelttiler ama bir tanesi ona kızdığım için bana küstü ben onun gönlünü almak istiyorum ne yapmalıyım not: Ben onlara sadece kızdım hiçbir küfür hakarette bulunmadım.
@nox1ez o zaman arkadaşlarına "kimse çocuk gibi davranmasın, bir an oyunu fazla önemsedim ve söylememem gereken şeyleri söyledim. Ben özür dilerim siz de uzatmayın artık, oyuna gelin sizi bekliyorum" diye mesaj at.
Diğer arkadaşınız az yoklasın küsen kişiyi sorun neye darılmış bu kadar ona göre bir yaklaşım yaparsınız veya hiç uğraşmazsınız. Bu kadar çok ağırına giden neydi ve kızmaya bu kadar tepki gösteriyorsa kendine aynı şaka yapılsa napardı bilmiyorum :/
Diğer arkadaşınız az yoklasın küsen kişiyi sorun neye darılmış bu kadar ona göre bir yaklaşım yaparsınız veya hiç uğraşmaşsınız. Bu kadar çok ağırına giden neydi ve kızmaya bu kadar tepki gösteriyorsa kendine aynı şaka yapılsa napardı bilmiyorum :/
Sorun neye dalmış arkadaşım ona sordu ben dedimki ona düzelt evi seni şehirden banlicam dedim oda yani 7 yıllık arkadaşım kişiliğimi nasıl bilmiyor hayrete düştüm bunu ciddiye almış ondan küsmüş mail attım ona dedim ben seni banlamicaktım falan dedim daha yazma bana dedi kendine aynı şaka yapılsaydı kıyameti koparırdı küserdi daha aramazdı engellerdi
Sorun neye dalmış arkadaşım ona sordu ben dedimki ona düzelt evi seni şehirden banlicam dedim oda yani 7 yıllık arkadaşım kişiliğimi nasıl bilmiyor hayrete düştüm bunu ciddiye almış ondan küsmüş mail attım ona dedim ben seni banlamicaktım falan dedim daha yazma bana dedi kendine aynı şaka yapılsaydı kıyameti koparırdı küserdi daha aramazdı engellerdi
O zaman bence daha fazla uğraşmanıza gerek yok. Kendisi zaten değer veriyorsa size dediğiniz gibi mutlaka yazar. Kendi böyle bir tepki vereceğini biliyorsa sizden nasıl normal bir şey beklemiş anlamadım. Uğraşmayın bu tür insanlar sadece sizi yormaktan başka bir şey yapmazlar. Kendisi yazdığında bu sefer siz engelleyin bir süre bakalım kendi de hissetsin yaptığını insanlara böyle sanki bir şey varmış gibi davranıp suçunu kabul etmeyip trip atmak nasıl bir duygu hissetsin. Sonra açarsanız eğer düzgün şekilde konuşun ve eğer bu davranışının yanlışlığını kabul ederse bence o zaman eskisi gibi konuşabilirsiniz.
O zaman bence daha fazla uğraşmanıza gerek yok. Kendisi zaten değer veriyorsa size dediğiniz gibi mutlaka yazar. Kendi böyle bir tepki vereceğini biliyorsa sizden nasıl normal bir şey beklemiş anlamadım. Uğraşmayın bu tür insanlar sadece sizi yormaktan başka bir şey yapmazlar. Kendisi yazdığında bu sefer siz engelleyin bir süre bakalım kendi de hissetsin yaptığını insanlara böyle sanki bir şey varmış gibi davranıp suçunu kabul etmeyip trip atmak nasıl bir duygu hissetsin. Sonra açarsanız eğer düzgün şekilde konuşun ve eğer bu davranışının yanlışlığını kabul ederse bence o zaman eskisi gibi konuşabilirsiniz.
Pardon? Nasıl yani şimdi eviniz patladı diye ağladınız mı? Bence yanlış yerdesiniz, ev patladığı için tamam anlık refleks olarak bağırabilirsin (yine saçma ama neyse,) ama ağlamak ne ya? Böyle dertleri görünce vallahi ne diyeceğimi şaşırıyorum.