Arkadaşım Beni Engelledi

Niye yabancı dil konuştuğunu anlayamadım ama keşke Discord üzerinden iletişime geçseydiniz. Telefonun vardır diye düşünüyorum hiç mesaj falanda mı atmadın 3 sene içinde? Belki ona kırılmış olabilir. Bilemem..

Buna çok benzeyen bir konu açmıştım bence de unut onu sen herkesten daha değerlisin.

İngilizce dalgasına konuşarak ayıp etmiş, ama sen ona hiç yazmadın diye de olabilir.
Yani bilgisayarına el konulduğunu bilmediği için.

Son düzenleme:
Arkadaşın demek ki seni takmıyor. Gerçekler acıdır, engelliyorsa hayatında bir eksikliğini hissetmiyordur. Maksimum 2 hafta üzülürsünüz sonra unutursunuz zaten.

Geçmiş olsun.

İngilizce dalgasına konuşarak ayıp etmiş, ama sen ona hiç yazmadın diye de olabilir.
Hayır hocam beni ilk başta tanımadı. İlk başta Türkçe selam verdim. O da İngilizce konuşmaya başladı. Sonra kendim olduğumu ona söyleyince bir şey yazmadı ve engelledi beni.

Hayır hocam beni ilk başta tanımadı. İlk başta Türkçe selam verdim. O da İngilizce konuşmaya başladı. Sonra kendim olduğumu ona söyleyince bir şey yazmadı ve engelledi beni.
Anladım hocam. Ama siz yine de fazla üzülmeyin derim.

1- Hesabını satmış olabilir veya çaldırmış olabilir.
2- Sosyal medya aracılığıyla iletişim kurman veya araman daha sağlıklı olur.
3- Eğer birinci söylediklerim ihtimal dahilinde değilse hiç umursama, öyle arkadaş mı olur yahu!

Hesabı satmış olabilir. Yabancı dille konuşmasını başka bir sebebe bağlayamadım. Telefon numarası varsa en sağlıklı konuşma buradan geçer. Harbi oysa bırak gitsin. Vazgeç.

Senin kisi arkadaşlık değilki, sanal ortamda vakit geçirme. Artık yeni nesil hele ki bu virüs döneminde herkes sanal arkadaş, bilgisayar ortamında vakit geçiriyorsunuz sonra sıkı fıkı olduğunuzu sanıyorsunuz, tasolarla meşelerle oynayıp ortak olmayan, mahalle maçları yapmayan, saklanbaç oynamayan nesil arkadaş markadaş olmaz kardeşim benim, acı ama gerçek, yanlış zamanda doğdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…