Arkadaşım beni umursamıyor

Sınıf 12 kişi 7.sinifa gidiyorum başka kiminle arkadaş olayım ama şu da var benim resim dersimde fotokobim eksikti bana fotoğraf koni çıkart misti sonra benim okula gelmeme bahaneye yardım etti.
Sorularımıza tam olarak cevap vermedin. Senle abi kardeş muhabbeti gibi bir arkadaşlığı mı var yoksa gerçek dost yemeğini bile ikiye böler aç olmasına rağmen.

Sınıf 12 kişi 7.sinifa gidiyorum başka kiminle arkadaş olayım ama şu da var benim resim dersimde fotokobim eksikti bana fotoğraf koni çıkart misti sonra benim okula gelmeme bahaneye yardım etti.
Yaşınız küçükmüş o arkadaşınıza kibar bir şekilde, gerektiğinde birbirinizi korumanız gerektiğini, dalga geçilecekse de birbirinizle değil, sınıftaki kötü insanlarla dalga geçmeniz gerektiğini, böyle yaptığı zaman üzüldüğünüzü dile getirin. En nihayetinde arkadaşınız sizi anlayacaktır.

Arada bir senden uzaklaştığı haftalarda dikkat et ne yapıyor o arkadaşla. Senin arkandan iş mi çeviriyor yoksa değişiklik mı istiyor?

Aslında ege bana laf atıyor oda gülüyor.

Bu arada o tür kişileri yenmenin tek yolu sakinliktir. O bir şey yapar sen sakın sakin karşılık verirsen dayaktan beter olur.

Ben her şeye çabuk sinirlenen birisiyim bu mümkün değil.

Yaşınız küçükmüş o arkadaşınıza kibar bir şekilde, gerektiğinde birbirinizi korumanız gerektiğini, dalga geçilecekse de birbirinizle değil, sınıftaki kötü insanlarla dalga geçmeniz gerektiğini, böyle yaptığı zaman üzüldüğünüzü dile getirin. En nihayetinde arkadaşınız sizi anlayacaktır.
Şimdiki ortaokullarda böyle bir şey olacağını sanmam.
Aslında ege bana laf atıyor oda gülüyor.
Demek ki ikiyüzlü. Sana gelip ege ye laf atar ege ye gider sana laf atar.

Aynen öyle.

Aslında şöyle egeye o benim hakkımda bir şey demez ama ege ona öyle yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı