Arkadaşım borcunu vermiyor

Şikayet etsen bile öyle 1-2 ayda bunun sonuçlanacağını sanmam. En iyisi bunun evine bi' posta yolla şu şahsa 400 TL borcunuz var kendisi avukatlık büromuza başvurdu eğer vermezsen yasal yollara başvuracağız diye yaz resmi bir dille yolla belki korkar verir.

Direk dilekçe versem adliyeye nasıl olur?
Dostum böyle şeyler hemen sonuç vermez uğraşırım diyosan ver dilekçe vermek vatandaş olarak bir hakkın. Sana verme deme gibi bir durumum yok. İstiyorsan ver ne diyeyim sonuçta 400 liralık bir kaybın var ve bunu alman gerek. Bir şekilde alacaksın ya öyle ya böyle.

Dostum böyle şeyler hemen sonuç vermez uğraşırım diyosan ver dilekçe vermek vatandaş olarak bir hakkın. Sana verme deme gibi bir durumum yok. İstiyorsan ver ne diyeyim sonuçta 400 liralık bir kaybın var ve bunu alman gerek. Bir şekilde alacaksın ya öyle ya böyle.
Borçtan daha çok ettiği tehdit hakaretten dolayı istiyorum. Ama hiçbir şey bilmiyorum. Adliyeye birşey bilmeden gitsem bana yardımcı olurlar mı?

Borçtan daha çok ettiği tehdit hakaretten dolayı istiyorum. Ama hiçbir şey bilmiyorum. Adliyeye birşey bilmeden gitsem bana yardımcı olurlar mı?
Olmaları lazım adliyeye gidip şikayette bulunacaksın. Ben şahsen gidip başvuru yapmadım istersen bi' konu aç adliyeye nasıl başvuru yapılır diye yardımcı olan çıkacaktır. Keşke bilsem ama hiç deneyimim olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı