Adamın numarasını yay etrafa kadın ismiyle sonra uğraşsın dursun telefon aramalarıyla.Arkadaşlar borcumu istedikten sonra tehdit küfür hakaret ile karşılaştım. Adliyeye gitmeyi düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz? Neler yapmam gerekiyor?
Adamın numarasını yay etrafa kadın ismiyle sonra uğraşsın dursun telefon aramalarıyla.Arkadaşlar borcumu istedikten sonra tehdit küfür hakaret ile karşılaştım. Adliyeye gitmeyi düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz? Neler yapmam gerekiyor?
küfür hakaret tehditten dolayı açmak istiyorum yani icra mahkesmesi değil de küfür tehditten dolayı gidip dilekçe vermek istiyormAdliyeye git gel yol parası 400 TL tutar zaten. Soğuk su iç geç.
Direk dilekçe versem adliyeye nasıl olur?Şikayet etsen bile öyle 1-2 ayda bunun sonuçlanacağını sanmam. En iyisi bunun evine bi' posta yolla şu şahsa 400 TL borcunuz var kendisi avukatlık büromuza başvurdu eğer vermezsen yasal yollara başvuracağız diye yaz resmi bir dille yolla belki korkar verir.
Dostum böyle şeyler hemen sonuç vermez uğraşırım diyosan ver dilekçe vermek vatandaş olarak bir hakkın. Sana verme deme gibi bir durumum yok. İstiyorsan ver ne diyeyim sonuçta 400 liralık bir kaybın var ve bunu alman gerek. Bir şekilde alacaksın ya öyle ya böyle.Direk dilekçe versem adliyeye nasıl olur?
Borçtan daha çok ettiği tehdit hakaretten dolayı istiyorum. Ama hiçbir şey bilmiyorum. Adliyeye birşey bilmeden gitsem bana yardımcı olurlar mı?Dostum böyle şeyler hemen sonuç vermez uğraşırım diyosan ver dilekçe vermek vatandaş olarak bir hakkın. Sana verme deme gibi bir durumum yok. İstiyorsan ver ne diyeyim sonuçta 400 liralık bir kaybın var ve bunu alman gerek. Bir şekilde alacaksın ya öyle ya böyle.
Olmaları lazım adliyeye gidip şikayette bulunacaksın. Ben şahsen gidip başvuru yapmadım istersen bi' konu aç adliyeye nasıl başvuru yapılır diye yardımcı olan çıkacaktır. Keşke bilsem ama hiç deneyimim olmadı.Borçtan daha çok ettiği tehdit hakaretten dolayı istiyorum. Ama hiçbir şey bilmiyorum. Adliyeye birşey bilmeden gitsem bana yardımcı olurlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.