Arkadaşım eşcinsel olduğunu söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Direkt kes iletişimi. O çocuk sana fazla.

Son düzenleme:

Ateist diye konuşmayacaksanız çok saçma çünkü kuranda bile ayet vardır "benim dinim bana senin dinin sanadır"

Ee? Neyi değiştirir ateist veya eşcinsel olması? Müslüman olduğu için arkadaşlık yapıyorsan görüşmeyi kesin bence de, daha iyi arkadaşlar bulabilir kendisine böylece. Müslüman arkadaşlar arıyorsan gireceğin ortamlar belli bence?

Sürekli konuyu dini inanca getiren arkadaşlar, neden her yere dini sokuyorsunuz bu forumda? Kendi dininizden çok başkalarının dini inancı daha çok ilgilendiriyor sizleri sanırım?

Baya da sağlam problemmiş ha, senin adına biraz da ben üzüleyim.

Benim de ateist arkadaşlarım oldu nedense hep dürüst ve özü sözü bir insanlar çıkıyorlar. Onları reddetmedim de hiçbir zaman. Kötülük de görmedim iyiliklerini çok görmüşümdür. Ama böyle ben dindarım geçinenlerden daha çok kazık yedim şu hayatta, nedendir onu da bilmem. O nedenle insanlara inanç, cinsellik, kökeni yok şuralı yok buralı gibi farklılıklarına bakmadan insan gibi bakmak önemli olan.
İnsanın kalbi temiz olsun gerisi boş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…