Dün onunla konuşuyorduk ve doğruluk mu cesaret mi oynamaya karar verdik. O doğruluk deyince en büyük sırrını söylemesini istedim. Eş cinsel olduğunu söyledi. Ben de afalladım sonuçta dinimiz tarafından en büyük günahı işleyen 2 senelik arkadaşımdan bunu beklemiyordum. Bana karşı hisleri olup olmadığını bile bilmiyorum. Sizce onunla iletişimi kesmeli miyim? Bir de onunla konuştuğum için kiram-en kâtibin meleklerinin günah yazmasını istemiyorum. Arkadaşım ateist bu arada. Öyle de bir problemimiz var.
Bu gerçeği bilmeden önce nasılsan aynen o şekilde devam edin hocam. Bu arkadaşlığı bozmanın herhangi bir anlamı yok. Hem o hem de siz üzülen taraf olursunuz. İnsanları olduğu gibi kabul edin derim. Ayrıca bu onun hayatı ve onu ilgilendirir. Sizinle hiçbir alakası bile yok. Bu kadar korkak olmayın derim.Dün onunla konuşuyorduk ve doğruluk mu cesaret mi oynamaya karar verdik. O doğruluk deyince en büyük sırrını söylemesini istedim. Eş cinsel olduğunu söyledi. Ben de afalladım sonuçta dinimiz tarafından en büyük günahı işleyen 2 senelik arkadaşımdan bunu beklemiyordum. Bana karşı hisleri olup olmadığını bile bilmiyorum. Sizce onunla iletişimi kesmeli miyim? Bir de onunla konuştuğum için kiram-en kâtibin meleklerinin günah yazmasını istemiyorum. Arkadaşım ateist bu arada. Öyle de bir problemimiz var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.